fbpx

Poškodbe, nezgodno zavarovanje in dnevna odškodnina

Nezgodno zavarovanje in dnevna odškodnina v primeru poškodbe

Nezgodno zavarovanje krije izgubo zaradi trajne ali začasne nezmožnosti za delo. V primeru hujše poškodbe pokriva tudi trajno invalidnost in z njo povezane stroške. Tako se v času zdravljenja poškodbe poveča finančna varnost oškodovanca in finančna varnost njegovih najbližjih, saj je v primeru nezgode zavarovanec upravičen do izplačila dogovorjene zavarovalne vsote ali njenega dela.

 

Poznamo več oblik nezgodnega zavarovanja, sklenejo pa ga načeloma lahko vsi od rojstva pa nekje do starosti 75 let, odvisno od paketov zavarovanja in zavarovalnic, ki jih ponujajo. Zavarovanje za poškodbe se lahko sklene za krajši čas, na primer za leto dni, lahko pa je tudi dolgoročno. Za izplačilo zavarovalnine je seveda potrebna prijava poškodbe na pristojno zavarovalnico, kjer ima zavarovanec sklenjeno nezgodno zavarovanje.

 

Naše podjetje ima bogate izkušnje na področju uveljavljanja izplačila zavarovalnin iz vseh oblik nezgodnega zavarovanja v primeru nezgode in poškodbe.

 

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …