fbpx

Poškodbe, nezgodno zavarovanje in dnevna odškodnina

Nezgodno zavarovanje in dnevna odškodnina v primeru poškodbe

Nezgodno zavarovanje krije izgubo zaradi trajne ali začasne nezmožnosti za delo. V primeru hujše poškodbe pokriva tudi trajno invalidnost in z njo povezane stroške. Tako se v času zdravljenja poškodbe poveča finančna varnost oškodovanca in finančna varnost njegovih najbližjih, saj je v primeru nezgode zavarovanec upravičen do izplačila dogovorjene zavarovalne vsote ali njenega dela.

 

Poznamo več oblik nezgodnega zavarovanja, sklenejo pa ga načeloma lahko vsi od rojstva pa nekje do starosti 75 let, odvisno od paketov zavarovanja in zavarovalnic, ki jih ponujajo. Zavarovanje za poškodbe se lahko sklene za krajši čas, na primer za leto dni, lahko pa je tudi dolgoročno. Za izplačilo zavarovalnine je seveda potrebna prijava poškodbe na pristojno zavarovalnico, kjer ima zavarovanec sklenjeno nezgodno zavarovanje.

 

Naše podjetje ima bogate izkušnje na področju uveljavljanja izplačila zavarovalnin iz vseh oblik nezgodnega zavarovanja v primeru nezgode in poškodbe.

 

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

5 NASVETOV: Poškodba na delu

Poškodba na delu in odškodnina Ste se poškodovali pri delu? NUJNO preberite kako ravnati po poškodbi pri delu! 1. TAKOJ POIŠČITE ZDRAVNIŠKO POMOČ Prvi korak

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …