fbpx

poraVnava d.o.o. Murska Sobota

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci poraVnava d.o.o. Murska Sobota

Darja Vidovič Poravnava Murska Sobota

Darja Vidovič

Vodja poraVnava d.o.o., PE Murska Sobota

Telefon: 080 13 14
E-pošta: murskasobota@poravnava.si
Naslov: Ulica Staneta Rozmana 16, 9000 Murska 

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji, stečajni postopki, pravno svetovanje fizičnim osebam, stečaji podjetij, svetovanje, …

Darja Vidovič se je ekipi podjetja Poravnava d.o.o. pridružila pred 10 leti in prav toliko časa se ukvarja z odškodninskim pravom in je strokovnjakinja na tem področju. Izjemno zagnana in motivirana se spopade še s tako zapletenimi in nenavadnimi primeri. Je vodja pomurske regije in pri svojem delu uporablja, hrvaški, nemški, angleški ter madžarski jezik.

Zame najpomembnejša je samo zadovoljna stranka, ki se rada vrača k nam in mi zaupa, zato mi je pomembno, da s stranko že od začetka vzpostavim osebni stik in ji svetujem od nastanka poškodbe pa do realizacije odškodnine. Stranke mi zaupajo in ker dober glas seže v deveto vas, pri meni poiščejo pomoč tudi stranke s tujine. Poravnava d.o.o. Murska Sobota je majhna enota v pokrajini dobrih ljudi z izjemno lepimi običaji. Rada delam, to kar delam.

Katja Klarič

Katja Klarič

Asistentka poraVnava d.o.o. Murska Sobota

Telefon: 080 13 14
E-pošta: pisarna.ms@poravnava.si
Naslov: Ulica Staneta Rozmana 16, 9000 Murska 

Področje dela: asistentka za odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji, …

Katja Klarič – je naša najmlajša zaposlena, ki se je podjetju Poravnava d.o.o. pridružila leta 2019 kot asistentka za poslovno enoto Poravnava d.o.o. PE Murska Sobota. Od takrat predstavlja veliko vlogo pri delu PE MS, saj je Darji v veliko pomoč pri vsaki fazi njenega dela. Pri pisanju in oddaji zahtevkov, skrbi za nove stranke ter tudi za obstojče tako, da dnevno z njimi komunicira ter jih seznanja o stanju njihovega primera. Vsakodnevno nadgrajuje svoje znanje ter z velikim zanimanjem spremlja delo in razvoj podjetja.

S prihodom v podjetje Poravnava d.o.o. Murska Sobota, sem spoznala in se naučila ogromno stvari o odškodninah in drugih zadevah povezanih z njimi. Zanimivo je, da prej nikoli nisem razmišljala niti nisem vedela kaj posamezniku ”pripada” v primeru prometne ali druge nezgode, ki se nam dogajajo v vsakdanjem življenju. To sem spoznala in se naučila pri Poravnavi d.o.o., zato je moj namen in cilj pomagati ljudem, ki o tem niso seznanjeni in obveščeni, se dodatno izobraževati in s svojim znanjem še bolj kvaliteno pomagati našim strankam in podjetju Poravnava d.o.o..

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Murska Sobota

poraVnava d.o.o. Murska Sobota 1
Blog
Ivan Gabrič

Poravnava Murska Sobota – kratka predstavitev naše pisarne

Poravnava d.o.o. je po sedmih letih nadzora iz strani analitičnega podjetja Bisnode, prejela platinasto boniteto odličnosti. Gre za najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo podjetje Bisnode podeljuje na evropski ravni. Poravnava d.o.o. je tako edino podjetje v branži (med 842), ki se lahko pohvali s takšnim dosežkom.

Več »

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …