fbpx

poraVnava d.o.o. Murska Sobota

Naslov: Cvetkova ulica 12, 9000 Murska Sobota (Šavel center)
Telefon: 080 13 14
E-pošta: murskasobota@poravnava.si

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci poraVnava d.o.o. Murska Sobota

Darja Vidovič Poravnava Murska Sobota

Darja Vidovič

Vodja poraVnava d.o.o., PE Murska Sobota

Telefon: 080 13 14
E-pošta: murskasobota@poravnava.si
Naslov: Ulica Staneta Rozmana 16, 9000 Murska 

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji, stečajni postopki, pravno svetovanje fizičnim osebam, stečaji podjetij, svetovanje, …

Darja Vidovič se je ekipi podjetja Poravnava d.o.o. pridružila pred 10 leti in prav toliko časa se ukvarja z odškodninskim pravom in je strokovnjakinja na tem področju. Izjemno zagnana in motivirana se spopade še s tako zapletenimi in nenavadnimi primeri. Je vodja pomurske regije in pri svojem delu uporablja, hrvaški, nemški, angleški ter madžarski jezik.

Zame najpomembnejša je samo zadovoljna stranka, ki se rada vrača k nam in mi zaupa, zato mi je pomembno, da s stranko že od začetka vzpostavim osebni stik in ji svetujem od nastanka poškodbe pa do realizacije odškodnine. Stranke mi zaupajo in ker dober glas seže v deveto vas, pri meni poiščejo pomoč tudi stranke s tujine. Poravnava d.o.o. Murska Sobota je majhna enota v pokrajini dobrih ljudi z izjemno lepimi običaji. Rada delam, to kar delam.

poraVnava d.o.o. Murska Sobota 1

Mateja Cigut

Asistentka poraVnava d.o.o. Murska Sobota

Telefon: 080 13 14
E-pošta: pisarna.ms@poravnava.si
Naslov: Ulica Staneta Rozmana 16, 9000 Murska 

Področje dela: asistentka za odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji, …

Mateja Cigut je diplomirala leta 2018 na Pravni fakulteti v Mariboru. Podjetju poraVnava se je pridružila leta 2022 kot asistentka za poslovno enoto poraVnava d.o.o. PE Murska Sobota. Njeno delo v podjetju obsega pisanje in oddajo zahtevkov, skrb in komunikacija z novimi in obstoječimi strankami. 

Ponosna sem, da sem del kolektiva poraVnava, kjer je zadovoljstvo strank in kakovost opravljenih storitev na prvem mestu. Najbolj mi je všeč dinamika in raznolikost, ki ju prinaša moje delo, saj se vsakodnevno soočam z novimi izzivi. Veseli me delo s strankami, pri čemer se vsaki stranki maksimalno posvetim ter na takšen način s stranko vzpostavim pristen odnos, ki temelji na zaupanju in zasebnosti. Name se lahko obrnejo z vsakršnim problemom, vedno jim prisluhnem in poskušam pomagati do pozitivnega zaključka primera. Zaupanje stranke je namreč osnovno vodilo mojega dela, zadovoljna stranka, ki se vrača, pa glavni cilj.

Ivan Gabrič Poravnava Kočevje

Ivan Gabrič

Direktor podjetja poraVnava

Telefon: 080 13 14
E-pošta: ivan@poravnava.si
Naslov: Ljubljanska cesta 17, 1330 Kočevje

Področje dela:  vodenje podjetja, odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, pravno svetovanje, …

Naše podjetje ima pred sabo jasen cilj, vizijo in ima zastavljeno pot, po kateri bomo prišli do željenih rezultatov.Tudi odgovor na najpomembnejše vprašanje »ZAKAJ?« je preprost. Že ves čas smo največja odškodninska družba, z najboljšo, prepoznavno blagovno znamko, kar pa je najpomembnejše in istočasno največ vredno je to, da nam ljudje zaupajo! To potrjuje tudi ogromno število strank, ki se vračajo k nam in nas priporočajo svojim prijateljem, znancem, sorodnikom,… Vse to in še več priča o tem, da je naša pot pravilna.Ustvariti blagovno znamko ter produkte, ki jih ostala odškodninska podjetja do danes niso mogla in jih tudi v bodoče ne bodo mogla doseči (kaj šele preseči), smo okrepili z izdajanjem “Garancije na izplačilo priznane odškodnine” in tako postavili še enega v vrsti mejnikov dobrega poslovanja in zavarovanja zaupanja naših strank.

Vse kar počnemo prilagajamo našim potencialnim strankam in se usmerjamo v zadovoljitev njihovih zahtev. Tako lahko na naši spletni strani zasledite pravno pomoč v živo, ki jo ponujamo v času delovnih ur. Strokovno pravno svetovanje opravlja univerzitetni diplomirani pravnik, nasveti pa so seveda brezplačni. To storitev smo strankam ponudili kot prva odškodninska družba v Sloveniji. Brezplačno pravno svetovanje pa ponujamo tudi na brezplačni telefonski številki 080-13-14, 24 ur na dan. PoraVnava je prepoznavna blagovna znamka, ki ji ljudje zaupajo že 18 let. Zaupajte nam tudi vi! Z namenom zagotavljanja kakovostne in stranki prijazne storitve, sem se kot direktor podjetja odločil, da vsem našim strankam ponudim možnost oddaje kritike ali pohvale za vsakega zaposlenega, na moj osebni e-naslov ali na GSM.

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Murska Sobota

poraVnava Murska Sobota
Blog
Ivan Gabrič

poraVnava Murska Sobota – kratka predstavitev naše pisarne

Poravnava d.o.o. je po sedmih letih nadzora iz strani analitičnega podjetja Bisnode, prejela platinasto boniteto odličnosti. Gre za najvišje možno priznanje poslovne odličnosti, ki jo podjetje Bisnode podeljuje na evropski ravni. Poravnava d.o.o. je tako edino podjetje v branži (med 842), ki se lahko pohvali s takšnim dosežkom.

Več »

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …