fbpx

poraVnava Velenje

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

Nina Vodušek poraVnava Velenje

Nina Vodušek, uni. dipl. pravnica

Vodja PE Velenje

Telefon: 080 13 14
E-pošta: velenje@poraVnava.si
Naslov: Stari trg 35, 3320 Velenje 

Področje dela: osebni stečaji, pravni nasveti, odškodnine zaradi prometnih nesreč, delovnih nezgod, nezgod na javnih in zasebnih površinah….

Nina Vodušek je leta 2015 diplomirala na Pravni fakulteti v Mariboru. Od takrat dalje izpopolnjuje svoje znanje na različnih področjih civilnega prava. Pri svojem delu uporablja angleški in hrvaški jezik. Zagnana in motivirana z veliko pravnega znanja strankam svetuje na mnogo področij ter si ne dovoli, da bi bila njena storitev narejena slabo.

Ljudem želim priskočiti na pomoč, zlasti v postopkih, v katerih nastopajo kot “šibkejša stanka” in jim s svojim znanjem in izkušnjami poskušam pomagati pri uveljavitvi njihovih pravic. Svoje poslanstvo lahko uspešno uresničujem v podjetju poraVnava. Zadovoljna stranka je moj uspeh in najboljša referenca.

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Velenje

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …