fbpx

Cenik

cenik 1
Oškodnina za poškodbo pri delu

poravnava.si, dir. Ivan Gabrič s platinasto boniteto odličnosti

Koliko procentov računajo odškodninske družbe in koliko drugi?

Pogosto prevladuje prepričanje, da je stanje po prometni nesreči ali kakšni drugi nesreči nekaj nemotečega in na splošno ne povzroča zmede pri posamezniku in takšno mišljenje je svetlobna leta daleč od resnice. Izbira pravnih strokovnjakov za poravnave oz. odškodnine pa naj bi bilo nepotrebno dejanje in celo škodljivo. TO NI RES!

Po nesreči je izbira pravnih strokovnjakov za poravnave oz. odškodnine vaša najboljša naložba, ki jo lahko tisti trenutek naredite. Kljub zmedi na trgu smo še vedno takšnega prepričanja. In, če lahko to trdi največja in daleč najbolj nagrajena odškodninska družba v Sloveniji Poravnava d.o.o., potem bi to moralo veljati. Z izbiro pravnega strokovnjaka si lahko zagotovite veliko prednosti pred zavarovalnico in pred slovenskim zdravstvenim sistemom, ki izkorišča nevednost poškodovanih oškodovancev in jim pogosto nudi premalo kvalitetno zdravljenje za hitro rehabilitacijo.

S pravo odškodninsko družbo in pravnimi strokovnjakom lahko tudi lažje dokažete, da je obdolženec odgovoren za vaše poškodbe, s čimer se zadnje čase zelo pogosto ukvarjamo. Najbolj pomembno pa je, da ste vodeni skozi postopek zdravljenja in skozi postopek priprave dokumentacije za odškodninski zahtevek. To je prava vrednost odškodninske družbe za poravnavo med vami in zavarovalnico ali kakšno drugo pravno ali fizično osebo!

Strošek pravnikov – poravnava cenik

Praviloma so naše stranke povsem preprosti ljudje in v njih se poraja dvom ali si lahko privoščijo tako dobro odškodninsko družbo kot smo mi. A naj vam že tukaj sporočimo, da ne skrivamo nobenih stroškov, da nimamo drobnega tiska in da vas že na začetku obvestimo o vseh stroških z vašim primerom.

Sicer smo specializirani za odškodnine, a tudi v tako ozki dejavnosti, kot je ta, stroški ne morejo biti povsod enaki, saj so nekateri primeri izjemno zahtevni in je z njimi ogromno dela. Največja težava v slovenskem odškodninskem in celotnem pravnem sistemu je neupoštevanje sodne prakse. Kaj nam pomaga, da smo uspešno zaključili primer, ki je bil na začetku videti nerešljiv, če pa na drugi strani izgubimo takšnega, ki bi moral biti 100 % uspešen. To se ne zgodi zaradi naše krivde in ni naša odgovornost, temveč je slabost našega pravnega sistema.

Naše delo je takšne narave, da nas ni mogoče plačati na ure, saj bi v tem primeru lahko izigravali stranke, po drugi strani pa bila naša učinkovitost slabša. Zato je edini pravičen način sodelovanja s stranko, da nas plača po vnaprej dogovorjeni proviziji, kar nas spodbuja, da smo vedno boljši in boljši. Če v zadevi nismo uspešni, potem nam stranka ne dolguje ničesar.

Konkretno o stroških – poravnava cenik

Cenik našega podjetja Poravnava d.o.o. je javen, saj nič ne skrivamo. Zato vam bomo dodatno opredelili najpogostejše stroške, ki jih zaračunamo našim strankam. Prepričani smo, da je transparentnost v našem delu nujno potrebna in se jo tudi trudimo zagotavljati, čeprav tudi sami včasih ugotovimo pomanjkanje podatkov na naši spletni strani. Za vse nejasnosti nam pošljite mail na info@poravnava.si. Odgovor boste prejeli zelo hitro.

Poravnava cenik – odškodnina za prometno nesrečo

Najpogosteje obravnavani primeri na poraVnavi, saj se vsako leto približujemo številki 1.000, so poravnave v primeru poškodb pri prometni nesreči in tako morajo biti v teh primerih pravila kar se da jasna.

Zaradi različnosti obravnavanih primerov, kot smo omenili zgoraj, ne moremo strankam zaračunati ur, ki jih porabimo za primer, ampak strankam ponujamo praviloma ugodnejšo varijanto plačila na odstotke od uspešnosti primera. Le-ta je v teh primerih natančno določena in znaša 10 % od višine odškodnine plus DDV, ki ga moramo obračunati in odvesti državi na koncu meseca.

Na spletu je možno zaslediti, da nekatera podjetja ponujajo bistveno nižjo provizijo, kot je naša, in tudi to je mogoče, a samo v primeru, ko na drugi strani ne delajo strokovnjaki za odškodnine temveč posameznik ali dva, brez poslovnih prostorov, brez zaposlenih in brez tekočih računov poskušajo poslovati na kratek rok in ogoljufati stranke ter nekaj zaslužiti. POZOR! Vaš denar je lahko v teh primerih resno ogrožen in lahko se zgodi, da ga ne boste prejeli, kot se je to že dogajalo v preteklosti.

Poravnava cenik – odškodnina za poškodbo pri delu

Zaradi spreminjanja zakonodaje postajajo ti postopki vedno bolj zahtevni, dolgotrajni in zahtevajo konstantna dodatna izobraževanja. Raznolikost primerov je neverjetna, širina pravnega znanja pa sega tudi na področja delovnega prava, varstva pri delu in mnogo raznih odlokov ter podzakonskih aktov. Vsak primer je individualen in zelo težko je najti dva enaka, da bi lahko od prvega povzemali del temelja in bili na koncu postopka uspešni.
Provizija v postopkih civilne odgovornosti znaša 15 % in še davek na dodano vrednost.

Pod civilno odgovornost spada odškodnina za poškodbo pri delu in pa npr. odškodnina za poškodbo na javnem prostoru. Gre za primere, ki jih pri nas zelo pogosto obravnavamo in letno sprejmemo blizu 1.000 strank s takšno težavo.

POZOR! Odškodnino za poškodbo pri delu ali na javnem prostoru morate nujno predati v reševanje pravnemu strokovnjaku, saj je to postopek, ki ga laiki ne poznajo dovolj dobro in zato je uspešnost primera lahko minimalna. Če ne izberete nas, se hitro odločite za nekoga drugega, ki vas bo vodil skozi postopek.

Poravnava cenik – Osebni stečaj

Znanje posameznikov na poraVnavi za primere svetovanja v postopkih osebnega stečaja je resnično eno največjih in najboljših v Sloveniji. Ugotovili smo tudi drugačnost odločb slovenskih sodišč za popolnoma enake primere, kar je znak, da sodišča ne delujejo po enakem sistemu, temveč smo prepuščeni osebni odločitvi posameznih sodnikov. In to ni v redu!

Svetovanje za osebni stečaj se zaračuna stranki v višini 150,00 eur + ddv. V kolikor gre za primere, kjer so dolgovi višji kot 20.000,00 eur, potem se cena določa na podlagi predvidevanja, koliko dela bo potrebno vložiti, da se stranki varno in brez posledic uvede osebni stečaj ter da ga tudi uspešno zaključi.

Tudi v teh primerih je vodenje skozi postopek osebnega stečaja poglavitnega pomena. Težave, s katerimi se ljudje obračajo na nas, so v glavnem takšne, da jim je pred nami svetoval nekdo, ki ni poznal celotne situacije stranke in so zaradi neznanja spregledali pomembne stvari v postopku ter tako marsikomu povzročil še več skrbi, kot pred uvedbo osebnega stečaja.

Poravnava cenik – zdravniške napake oz. napake v zdravstvu

Zaradi zdravnikov, ki imajo občutek, da so »nadljudje«, se z mnogimi obravnavanimi primeri vrtimo na vrtiljaku izmikanja od odgovornosti ali pa se znajdemo v labirintu iskanja odgovornega za nastalo škodo. Ravno zaradi tega smo veliki zagovorniki »nekrivdnega sistema odškodnin«, ki bi pred strahom razbremenil zdravnike in druge zdravstvene uslužbence ter vsem oškodovancem omogočil lažji način do poplačila škode, ki jim je nastala v sistemu zdravstva. Mnoge napredne države so ta sistem že uvedle in povsod se je izkazal kot boljša opcija od našega.
Ker gre za najzahtevnejše primere, ki zahtevajo sodelovanje s tujimi strokovnjaki, je naša provizija v teh primerih 15 % ter DDV.
V nobenem primeru se sami ne spuščajte v te izjemno zahtevne postopke, ki jih rešujejo samo res usposobljeni pravniki.

Prednost poraVnave kot največje družbe za poravnave v nesrečah je v tem, da je pri nas vedno jasno znana cena našega dela. To je velika konkurenčna prednost. Smo prestiž, ki si ga lahko privošči vsak, zato ne odlašajte s klicem na 080-13-14.

Poravnava cenik – pravno svetovanje

Glede na to, de je večina zaposlenih pravnikov in, da nas stranke vidjo in dojemajo tudi kot dobre pravne svetavalce, smo pred leti začeli s storitvijo pravnih nasvetov. Še vedno smo v razvoju produkta, saj želimo Sloveniji in slovencem ponuditi nekaj več kot imajo sedaj možnost izbrati in pa nekaj drugačnega, modernega, hitrega in cenovno sprejemljivega. Naši pravni nasveti so tako nemenjeni tistim ljudem, ki imajo manj zahtevne pravne probleme in se zanj ne obrnejo na odvetnika a potrebujejo pravno pomoč. Gre za bazen velik 500.000 državljanov, ki svoje probleme ne rešuje kvalitetno, sedaj pa imajo možnost izbrati ugodno in zelo kvalitetno pravno storitvev ali nasvet.

Razmišljanje, da je odvetnik predrag za manj zahtevno zadevo je tako včasih upravičena in namesto, da vam problem stoji nerešen, ker se bojite obiskati odvetnika, lahko sedaj problem prinesete do nas. Neobvezno in strokovno si primer ogledamo ter vaa že na prvem sestanku obvestimo o strošku, ki ba boste imeli z našim delom. To je ugodnosti in privelegij, ki vam ga odvetnik ne ponudi na začetku.
Cena naših pravnih strotev se tako giblje od 61 eur pa do 300 eur.

Poravnava d.o.o. je edino podjetje v panogi, ki se lahko pohvali s platinasto boniteto odličnosti zato bodite prepričani, da je organizacija našega dela maksimalno optimizirana in, če vam neko podjetje ponuja tako veliko popuste, kot je 50% in več, potem se ga izognite kar se da hitro. Zakaj? Ker je nemogoče spoštovati vse zakone, ohranjati kvaliteto dela ter dosegati visoke odškodnine za tako majhno provizijo! Pri tem pa ste oškodovani samo vi.

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …