fbpx

poraVnava Celje

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

poraVnava Velenje

Monika Pečnik, dipl. pravnica (UN)

Vodja PE Celje

Telefon: 080 13 14
E-pošta: celje@poravnava.si
Naslov: Mariborska cesta 54, 3000 Celje

Področje dela: osebni stečaji, pravni nasveti, odškodnine zaradi prometnih nesreč, delovnih nezgod, nezgod na javnih in zasebnih površinah….

Monika Pečnik se je kolektivu poraVnava pridružila takoj po pridobljenem nazivu diplomirana pravnica. Sedaj svoje znanje nadgrajuje na magistrskem študiju Pravo. Pri svojem delu poleg slovenščine uporablja tudi angleški in hrvaški jezik. Vedno najde rešitev za težave, četudi se včasih zdi nemogoče. Ovire na poti do cilja ne vidi, kot probleme, ampak kot izzive, ki jih je treba rešiti.

Ko delaš kar imaš rad in ne zato, ker moraš, da preživiš…

Hvaležna sem, da sem del kolektiva poraVnava v PE poraVnava Celje in, da lahko s pravnim znanjem pomagam strankam pri uveljavitvi njihovih pravic.

Želim slišati vaše želje, potrebe in vam hkrati svetovati, da skupaj kar se da hitro dosežemo cilj. Ne glede na to kako visok je!

Drži, da je znanje moč, ampak kako uporabiti znanje v praksi? To je prava moč in mi to znamo.

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Celje

poraVnava Celje (odškodnina) 2
Blog
Anja Hren

Poravnava d.o.o. Celje

PoraVnava d.o.o. Celje nudi Celjanom in vsem prebivalcem Savinjske kvalitetno pravno svetovanje že dolgih 16 let.  Leta 2004 se je na Ljubljanski ulici v Celju

Več »

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …