fbpx

poraVnava Celje

Naslov: Mariborska cesta 54, 3000 Celje
Telefon: 080 13 14
E-pošta: celje@poravnava.si

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

poraVnava Celje

Monika Pečnik, dipl. pravnica (UN)

Vodja PE Celje

Telefon: 080 13 14
E-pošta: celje@poravnava.si
Naslov: Mariborska cesta 54, 3000 Celje

Področje dela: osebni stečaji, pravni nasveti, odškodnine zaradi prometnih nesreč, delovnih nezgod, nezgod na javnih in zasebnih površinah….

Monika Pečnik se je kolektivu poraVnava pridružila takoj po pridobljenem nazivu diplomirana pravnica. Sedaj svoje znanje nadgrajuje na magistrskem študiju Pravo. Pri svojem delu poleg slovenščine uporablja tudi angleški in hrvaški jezik. Vedno najde rešitev za težave, četudi se včasih zdi nemogoče. Ovire na poti do cilja ne vidi, kot probleme, ampak kot izzive, ki jih je treba rešiti.

Ko delaš kar imaš rad in ne zato, ker moraš, da preživiš…

Hvaležna sem, da sem del kolektiva poraVnava v PE poraVnava Celje in, da lahko s pravnim znanjem pomagam strankam pri uveljavitvi njihovih pravic.

Želim slišati vaše želje, potrebe in vam hkrati svetovati, da skupaj kar se da hitro dosežemo cilj. Ne glede na to kako visok je!

Drži, da je znanje moč, ampak kako uporabiti znanje v praksi? To je prava moč in mi to znamo.

Ivan Gabrič Poravnava Kočevje

Ivan Gabrič

Direktor podjetja poraVnava

Telefon: 080 13 14
E-pošta: ivan@poravnava.si
Naslov: Ljubljanska cesta 17, 1330 Kočevje

Področje dela:  vodenje podjetja, odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, pravno svetovanje, …

Naše podjetje ima pred sabo jasen cilj, vizijo in ima zastavljeno pot, po kateri bomo prišli do željenih rezultatov.Tudi odgovor na najpomembnejše vprašanje »ZAKAJ?« je preprost. Že ves čas smo največja odškodninska družba, z najboljšo, prepoznavno blagovno znamko, kar pa je najpomembnejše in istočasno največ vredno je to, da nam ljudje zaupajo! To potrjuje tudi ogromno število strank, ki se vračajo k nam in nas priporočajo svojim prijateljem, znancem, sorodnikom,… Vse to in še več priča o tem, da je naša pot pravilna.Ustvariti blagovno znamko ter produkte, ki jih ostala odškodninska podjetja do danes niso mogla in jih tudi v bodoče ne bodo mogla doseči (kaj šele preseči), smo okrepili z izdajanjem “Garancije na izplačilo priznane odškodnine” in tako postavili še enega v vrsti mejnikov dobrega poslovanja in zavarovanja zaupanja naših strank.

Vse kar počnemo prilagajamo našim potencialnim strankam in se usmerjamo v zadovoljitev njihovih zahtev. Tako lahko na naši spletni strani zasledite pravno pomoč v živo, ki jo ponujamo v času delovnih ur. Strokovno pravno svetovanje opravlja univerzitetni diplomirani pravnik, nasveti pa so seveda brezplačni. To storitev smo strankam ponudili kot prva odškodninska družba v Sloveniji. Brezplačno pravno svetovanje pa ponujamo tudi na brezplačni telefonski številki 080-13-14, 24 ur na dan. PoraVnava je prepoznavna blagovna znamka, ki ji ljudje zaupajo že 18 let. Zaupajte nam tudi vi! Z namenom zagotavljanja kakovostne in stranki prijazne storitve, sem se kot direktor podjetja odločil, da vsem našim strankam ponudim možnost oddaje kritike ali pohvale za vsakega zaposlenega, na moj osebni e-naslov ali na GSM.

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Celje

poraVnava Celje (odškodnina) 2
Blog
admin

poravnava d.o.o. Celje

Poravnava Celje nudi Celjanom in vsem prebivalcem Savinjske kvalitetno pravno svetovanje že dolgih 16 let.  Leta 2004 se je na Ljubljanski ulici v Celju prvič

Več »

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …