fbpx

poraVnava Kranj

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

Alma Alić Poravnava Ljubljana

Alma Alič, univ. dipl. prav.

Vodja pravne službe

Telefon: 080 13 14
E-pošta: alma@poravnava.si
Naslov: Oldhamska cesta 12, 4000 Kranj

Področje dela: stečajno pravodelovno pravocivilno pravo, pravo varstva potrošnikov, izvršilno pravo  

 

Alma Alič je leta 2013 diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Od takrat izpopolnjuje svoje znanje na vseh področjih civilnega prava. Z vsestranskim pristopom lahko pomaga pri številnih težavah strank

V izziv mi je rešiti kompleksno zadevo. Vživim se lahko v vsako situacijo, kar mi pomaga pri reševanju primera. Svoje delo opravljam z veseljem in pozitivno energijo do stranke, kar se odraža na končnem uspehu.

poraVnava Kranj 1

Ružica Gabrič​

Poslovna asistentka

Telefon: 080 13 14
E-pošta: ljubljana@poravnava.si
Naslov: Oldhamska cesta 12, 4000 Kranj

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesrečnesreče na delu ali javnem prostoru, stik s strankami, …

Ružica Gabrič – poslovna asistentka. Našemu kolektivu se je pridružila leta 2017. Vsakodnevno se spopada z izzivi na vseh področjih delovanja podjetja. Poslovalnicam po celotni Sloveniji nudi podporo pri operativnem delovanju in skrbi, da vse zadeve potekajo nemoteno in učinkovito.

“V podjetju Poravnava se počutim odlično. Všeč mi je delo z ljudmi, saj vsaki stranki z veseljem prisluhnem in ji pomagam do pozitivnega zaključka njenega primera. Ker sem vpeta v celoten proces dela s stranko mi delo nikoli ni dolgočasno. Delavnik mi pa prepogosto prehitro mine,… kar je super.”

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …