fbpx

poraVnava Ljubljana

Naslov: Zaloška cesta 58a, 1000 Ljubljana
Telefon: 080 13 14
E-pošta: ljubljana@poravnava.si

 

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

poraVnava Ljubljana Nadija Dukić

Nadija Dukić, dipl. prav. (UN)

Vodja pravne službe

Telefon: 080 13 14
E-pošta: pvpp@poravnava.si
Naslov: Zaloška cesta 58a, 1000 Ljubljana

Področje dela: stečajno pravodelovno pravocivilno pravo, pravo varstva potrošnikov, izvršilno pravo  

Po izobrazbi diplomirana pravnica (UN) in avtorica strokovnih del na področju podjetniškega premoženja zakoncev, nasilja nad ženskami kot kršitev človekovih pravic ter področju varstva potrošnika. Vodilno področje njenega dela sedaj, gotovo predstavlja svetovanje na področju prestrukturiranja in insolvenčnih postopkov. Tekoče govori angleški in srbski jezik, osnovno zna tudi italijansko. Odlikuje jo odgovornost, natančnost, iznajdljivost ter želja po nadpovprečnosti. S kritičnim pristopom vam pomaga deducirati čiste oblike, ki so temelj vsakega pravnega mišljenja. 

V izziv mi je rešiti kompleksno zadevo. Vživim se lahko v vsako situacijo, kar mi pomaga pri reševanju primera. Svoje delo opravljam z veseljem in pozitivno energijo do stranke, kar se odraža na končnem uspehu.

poraVnava Ljubljana Ružica Gabrič

Ružica Gabrič

Vodja PE Ljubljana

Telefon: 080 13 14
E-pošta: ljubljana@poravnava.si
Naslov: Zaloška cesta 58a, 1000 Ljubljana

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesrečnesreče na delu ali javnem prostoru, stik s strankami, …

Ružica Gabrič – poslovna asistentka. Našemu kolektivu se je pridružila leta 2017. Vsakodnevno se spopada z izzivi na vseh področjih delovanja podjetja. Poslovalnicam po celotni Sloveniji nudi podporo pri operativnem delovanju in skrbi, da vse zadeve potekajo nemoteno in učinkovito.

“V podjetju Poravnava se počutim odlično. Všeč mi je delo z ljudmi, saj vsaki stranki z veseljem prisluhnem in ji pomagam do pozitivnega zaključka njenega primera. Ker sem vpeta v celoten proces dela s stranko mi delo nikoli ni dolgočasno. Delavnik mi pa prepogosto prehitro mine,… kar je super.”

poraVnava Ljubljana Nela Parezanović

Nela Parezanović

Asistenka PE Ljubljana

Telefon: 080 13 14
E-pošta: asistent.ljubljana@poravnava.si
Naslov: Zaloška cesta 58a, 1000 Ljubljana

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesrečnesreče na delu ali javnem prostoru, stik s strankami, …

Nela Parezanović se je kolektivu v PE Ljubljana pridružila l. 2023, njeno delo obsega pisanje in oddaja  odškodninskih zahtevkov, dnevno komuniciranje s strankami ter v celoti pomoč vodji PE Ljubljana. Vsakodnevno nadgrajuje svoje znanje in z velikim zanimanjem spremlja obsežno delo v poslovalnici Ljubljana. 

“Ponosna sem, da sem del kolektiva poraVnava, prav tako kolektiva PE Ljubljana. Všeč mi je, ker je delo zelo dinamično in raznoliko. Moj namen in cilj je pomagati strankam in jih obveščati o celotnem postopku. Zadovoljna stranka je vodilo mojega dela.”

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Ljubljana

slabosti osebnega stečaja
Blog
Ivan Gabrič

8 slabosti osebnega stečaja

Postopek osebnega stečaja ima za dolžnika praviloma prednosti a poleg teh so seveda prisotne tudi slabosti osebnega stečaja o katerih morate biti seznjanjeni. Večina jih

Več »
poraVnava Ljubljana 5
Blog
Ivan Gabrič

7 pasti osebnega stečaja

Pred odločitvijo za osebni stečaj preberite nekaj pasti osebnega stečaja in se prepričajte zakaj pri postopku nujno potrebujte pomoč. Prezadolženi dolžnik z osebnim stečajem lahko

Več »

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …