fbpx

poraVnava Maribor

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

poraVnava Maribor 1

Patricija Vetrih

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji, stečajni postopki, pravno svetovanje fizičnim osebam, stečaji podjetij, svetovanje, …

Patricija Vetrih je diplomirala leta 2020, našemu podjetju pa se je pridružila v letu 2021. Od takrat vsakodnevno nadgrajuje svoje znanje na vseh področjih svetovanja in se loti novih izzivov z veliko mero optimizma, zagnanosti in motivacije. Pri svojem delu uporablja tako slovenski, hrvaški in angleški jezik, kot tudi nemščino, še posebej pa ima rada netipične zadeve, saj meni, da človek osebnostno raste izven svoje cone udobja.

Po srcu je športnica in si dneva ne predstavlja brez aktivnosti. V letnih časih ima vikende zasedene za osvajanje najvišjih vrhov Slovenije in meni, da ni boljšega, kot je zajtrk nad 2000 metri. Prav tako uživa v teku in se kdaj pa kdaj udeleži kakšnega mini maratona ter hribolazenju. V naravi se počuti doma, saj si tam lahko zbistri misli in napolni baterije za nov delovni teden. Šport ji daje motivacijo tudi na delu, saj ima tako vedno željo po novih izzivih, nemogoče zanjo ne obstaja.

“Sama zase menim, da sem zelo pravična oseba in me krivica močno ujezi. Zato se še posebej rada lotim postopkov s pritožbami, kjer lahko pomagam šibkejšim strankam, ki jim pogosto neupravičeno odrekajo določene pravice in se takrat v primer dobesedno vživim. Delo v podjetju mi je v veliko zadovoljstvo, saj ne dopušča monotonosti in dolgočasnosti, omogoča pa veliko mero kreativnosti. Vesela sem vsake priložnosti, kjer lahko pomagam ljudem v stiski.”

Izberi si delo, ki ga imaš rad in ne boš delal niti en dan v življenju. (Konfucij)

Andreja Butolen Poravnava Maribor

Andreja Butolen

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji, stečajni postopki, pravno svetovanje fizičnim osebam, stečaji podjetij, svetovanje, …

Andreja Butolen je diplomirana pravnica in vodja poslovne enote na Ptuju. Svoje delovne izkušnje je pridobila že kot pripravnica na sodišču in se specializirala iz področja odškodninskega, civilnega in kazenskega prava. Pri svojem delu poleg materinščine uporablja tudi angleški in jezik.

“S kakovostnim delom in pomočjo se posvetim željam in pravicam strank, da dosežemo želene rezultate, saj je zadovoljna stranka naš uspeh.”

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Maribor

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …