fbpx

poraVnava Nova Gorica

Naslov: Kidričeva 9a, 5000 Nova Gorica
Telefon: 080 13 14
E-pošta: novagorica@poravnava.si

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

Peter Brovč Poravnava Nova Gorica

Peter Brovč mag. prav. in manag. neprem.

Vodja PE Nova Gorica

Telefon: 080 13 14
E-pošta: novagorica@poravnava.si
Naslov: Kidričeva 9a, 5000 Nova Gorica

Področje dela: Uveljavljanje odškodnin iz naslova prometnih nesreč (tudi materialna škoda), nezgod pri delu in nezgodnih zavarovanja, pravno svetovanje fizičnim osebam

Peter Brovč je član kolektiva poraVnava ™ vse od leta 2008 in je zaposlen kot vodja poslovne enote Nova Gorica. Leta 2015 je zaključil magistrski študij na Evropski pravni fakulteti v Novi Gorici, smer Pravo in management nepremičnin. Specializiran je za področje nezgodnih zavarovanj in nepremičninskega prava. Pri svojem delu uporablja angleški, italijanski in hrvaški jezik.

Je veliki ljubitelj gorskega in cestnega kolesarjenja, ki letno prevozi 10.000 km, kar mu omogoča, da je pri svojem delu še bolj zagnan in produktiven.

»Vsaki stranki, ki se oglasi v pisarni po pravno pomoč, jo pri meni tudi dobi. Če je le mogoče ji pomagam z nasvetom ali pa z obrazložitvijo pravnih pisanj, ki so prava neukemu človeku velikokrat tuja in nerazumljiva. Ker delo opravljam z veseljem se vsem strankam posvetim maksimalno ter v skladu s stroko primer tudi obravnavam ter rešujem. Ker je pravici potrebna pomoč, se oglasite v naši pisarni v Novi Gorici.“

Ivan Gabrič Poravnava Kočevje

Ivan Gabrič

Direktor podjetja poraVnava

Telefon: 080 13 14
E-pošta: ivan@poravnava.si
Naslov: Ljubljanska cesta 17, 1330 Kočevje

Področje dela:  vodenje podjetja, odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, pravno svetovanje, …

Naše podjetje ima pred sabo jasen cilj, vizijo in ima zastavljeno pot, po kateri bomo prišli do željenih rezultatov.Tudi odgovor na najpomembnejše vprašanje »ZAKAJ?« je preprost. Že ves čas smo največja odškodninska družba, z najboljšo, prepoznavno blagovno znamko, kar pa je najpomembnejše in istočasno največ vredno je to, da nam ljudje zaupajo! To potrjuje tudi ogromno število strank, ki se vračajo k nam in nas priporočajo svojim prijateljem, znancem, sorodnikom,… Vse to in še več priča o tem, da je naša pot pravilna.Ustvariti blagovno znamko ter produkte, ki jih ostala odškodninska podjetja do danes niso mogla in jih tudi v bodoče ne bodo mogla doseči (kaj šele preseči), smo okrepili z izdajanjem “Garancije na izplačilo priznane odškodnine” in tako postavili še enega v vrsti mejnikov dobrega poslovanja in zavarovanja zaupanja naših strank.

Vse kar počnemo prilagajamo našim potencialnim strankam in se usmerjamo v zadovoljitev njihovih zahtev. Tako lahko na naši spletni strani zasledite pravno pomoč v živo, ki jo ponujamo v času delovnih ur. Strokovno pravno svetovanje opravlja univerzitetni diplomirani pravnik, nasveti pa so seveda brezplačni. To storitev smo strankam ponudili kot prva odškodninska družba v Sloveniji. Brezplačno pravno svetovanje pa ponujamo tudi na brezplačni telefonski številki 080-13-14, 24 ur na dan. PoraVnava je prepoznavna blagovna znamka, ki ji ljudje zaupajo že 18 let. Zaupajte nam tudi vi! Z namenom zagotavljanja kakovostne in stranki prijazne storitve, sem se kot direktor podjetja odločil, da vsem našim strankam ponudim možnost oddaje kritike ali pohvale za vsakega zaposlenega, na moj osebni e-naslov ali na GSM.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …