fbpx

poraVnava Kočevje

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

Irma Samantha Knez Poravnava Kočevje

Irma Samantha Knez

Vodja PE Kočevje

Telefon: 080 13 14
E-pošta: kocevje@poravnava.si
Naslov: Trg zbora odposlancev 64, 1330 Kočevje

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji,  pravno svetovanje, izbris v bankah, …

Irma-Samantha Knez je leta 2015 diplomirala cum laude na Pravni fakulteti v Ljubljani. Magisterij je opravila iz gospodarskega prava. Pisarno v Kočevju je prevzela v letu 2019 in od takrat učinkovito skrbi za vse svoje stranke. Tako podjetjem kot posameznikom pomaga pri zaščiti njihovih pravic, tako da zanje naredi praktično vse, kar je v njeni moči.

Vsi vemo, da je pravo v Sloveniji strašljivo. Večina mojih strank ne ve, kako bi se izkopala iz zagate, v katero so zabredli. Poravnavi sem se pridružila, ker rada delam za najboljša podjetja na svojih področjih – in to Poravnava na področju odškodnin gotovo je. Podjetje ima dolgo tradicijo dobre skrbi za svoje stranke in pri delu so zelo uspešni. Vesela sem, da sem lahko del te zgodbe. Saj veste kako je, ko se poškoduješ in ti zavarovalnica ne da odškodnine, čeprav redno plačuješ premijo. Včasih že 10, 15, 20 let. S svojim načinom dela, pozornostjo in prijaznostjo poskrbim za stranke, ki se name obrnejo s svojo težavo. Najraje vidim, da stranka pride takoj po dogodku. Nato skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vsakega posameznika. Nasmeh stranke ob odhodu iz pisarne je zame največja nagrada, to vedo vsi, ki so z mano že sodelovali.

V prihodnosti upam, da bom lahko še naprej služila strankam in bomo tlakovali pot uspešno rešenih pravnih zagat in bogatih odškodnin.

Ivan Gabrič Poravnava Kočevje

Ivan Gabrič

Direktor podjetja PoraVnava

Telefon: 080 13 14
E-pošta: ivan@poravnava.si
Naslov: Trg zbora odposlancev 64, 1330 Kočevje

Področje dela:  vodenje podjetja, odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, pravno svetovanje, …

Naše podjetje ima pred sabo jasen cilj, vizijo in ima zastavljeno pot, po kateri bomo prišli do željenih rezultatov.Tudi odgovor na najpomembnejše vprašanje »ZAKAJ?« je preprost. Že ves čas smo največja odškodninska družba, z najboljšo, prepoznavno blagovno znamko, kar pa je najpomembnejše in istočasno največ vredno je to, da nam ljudje zaupajo! To potrjuje tudi ogromno število strank, ki se vračajo k nam in nas priporočajo svojim prijateljem, znancem, sorodnikom,… Vse to in še več priča o tem, da je naša pot pravilna.Ustvariti blagovno znamko ter produkte, ki jih ostala odškodninska podjetja do danes niso mogla in jih tudi v bodoče ne bodo mogla doseči (kaj šele preseči), smo okrepili z izdajanjem “Garancije na izplačilo priznane odškodnine” in tako postavili še enega v vrsti mejnikov dobrega poslovanja in zavarovanja zaupanja naših strank.

Vse kar počnemo prilagajamo našim potencialnim strankam in se usmerjamo v zadovoljitev njihovih zahtev. Tako lahko na naši spletni strani zasledite pravno pomoč v živo, ki jo ponujamo v času delovnih ur. Strokovno pravno svetovanje opravlja univerzitetni diplomirani pravnik, nasveti pa so seveda brezplačni. To storitev smo strankam ponudili kot prva odškodninska družba v Sloveniji. Brezplačno pravno svetovanje pa ponujamo tudi na brezplačni telefonski številki 080-13-14, 24 ur na dan. PoraVnava je prepoznavna blagovna znamka, ki ji ljudje zaupajo že 18 let. Zaupajte nam tudi vi! Z namenom zagotavljanja kakovostne in stranki prijazne storitve, sem se kot direktor podjetja odločil, da vsem našim strankam ponudim možnost oddaje kritike ali pohvale za vsakega zaposlenega, na moj osebni e-naslov ali na GSM.

poraVnava Kočevje 7

Lana Ferhatbegović

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesrečnesreče na delu ali javnem prostoruosebni stečaji pravno svetovanje, izbris v bankah, …

Leta 2015 je diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Takoj po končanem študiju se je zaposlila v odvetniški pisarni, kasneje pa se je usposabljala še v pravni službi v enem od državnih podjetij. V podjetju poraVnava d.o.o. PE Kočevje  se je zaposlila v začetku 2021. Pri delu uporablja angleški jezik ter hrv/bih/srb jezik. 

Odškodninsko pravo me je pritegnilo že v času študija, zato mi je delo v podjetju poraVnava pisano na kožo. Delo s strankami me izredno veseli in zadovoljstvo stranke ob koncu uspešnega primera mi daje motivacijo, da svoje delo opravljam res maksimalno dobro.  

Seveda je bistven cilj oziroma uspešnost primera,  prepričana pa sem, da je pot do tja prav tako pomembna , zato vsako stranko sprejem z nasmehom in dobro voljo. 

Delo v podjetju poraVnava pa me tudi osebnostno izpolnjuje, ker lahko s svojim znanjem in pravnimi nasveti pomagam tudi širokemu krogu različnih strank, tudi najšibkejšim členom naše družbe. 

Uspešno rešen primer ne polepša dneva samo moji stranki, ampak vsakič tudi meni. 

Polona Bobič Poravnava Kočevje

Polona Bobič

Področje dela: računovodstvo,  odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, …

Šele z njenim prihodom je naše podjetje naredilo velik premik na področju dokončne urejenosti podjetja in tako dopolnilo manjkajočo vrzel. Urejeno, hitro in dostopno računovodstvo je za stranko enako pomembno kot vse ostalo kar naredimo za stranko.

Strankam smo prilagodili poslovanje na vsakem področju našega dela, tudi v računovodsko-finančni službi. Lepo je delati v podjetju kjer se produkti ustvarjajo in prilagajajo glede na zahtevnost njihovih stranke.

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Kočevje

Odškodnina za prometno nesrečo
Blog
Katarina Bevc

Odškodnina za prometno nesrečo

NUJNO preberite kdaj vam pripada odškodnina za prometno nesrečo! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo –

Več »
poraVnava Kočevje 9
Blog
Ivan Gabrič

Pohvala stranke – poraVnava

Izjava naše zadovoljne stranke: Jaz sem zelo zadovoljna s Poravnavo. Po prometni nesreči sem bila kar malo zmedena, saj nimam prometne nesreče ravno pogosto in

Več »

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …