fbpx

poraVnava Kočevje

Naslov: Ljubljanska cesta 17, 1330 Kočevje
Telefon: 080 13 14
E-pošta: kocevje@poravnava.si

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

poraVnava Kočevje Lana

Lana Ferhatbegović

Vodja PE Kočevje

Telefon: 080 13 14
E-pošta: kocevje@poravnava.si
Naslov: Ljubljanska cesta 17, 1330 Kočevje

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesrečnesreče na delu ali javnem prostoruosebni stečaji pravno svetovanje, izbris v bankah, …

Leta 2015 je diplomirala na Pravni fakulteti v Ljubljani. Takoj po končanem študiju se je zaposlila v odvetniški pisarni, kasneje pa se je usposabljala še v pravni službi v enem od državnih podjetij. V podjetju poraVnava d.o.o. PE Kočevje  se je zaposlila v začetku 2021. Pri delu uporablja angleški jezik ter hrv/bih/srb jezik. 

Odškodninsko pravo me je pritegnilo že v času študija, zato mi je delo v podjetju poraVnava pisano na kožo. Delo s strankami me izredno veseli in zadovoljstvo stranke ob koncu uspešnega primera mi daje motivacijo, da svoje delo opravljam res maksimalno dobro.  

Seveda je bistven cilj oziroma uspešnost primera,  prepričana pa sem, da je pot do tja prav tako pomembna , zato vsako stranko sprejem z nasmehom in dobro voljo. 

Delo v podjetju poraVnava pa me tudi osebnostno izpolnjuje, ker lahko s svojim znanjem in pravnimi nasveti pomagam tudi širokemu krogu različnih strank, tudi najšibkejšim členom naše družbe. 

Uspešno rešen primer ne polepša dneva samo moji stranki, ampak vsakič tudi meni. 

Ivan Gabrič Poravnava Kočevje

Ivan Gabrič

Direktor podjetja poraVnava

Telefon: 080 13 14
E-pošta: ivan@poravnava.si
Naslov: Ljubljanska cesta 17, 1330 Kočevj

Področje dela:  vodenje podjetja, odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, pravno svetovanje, …

Naše podjetje ima pred sabo jasen cilj, vizijo in ima zastavljeno pot, po kateri bomo prišli do željenih rezultatov.Tudi odgovor na najpomembnejše vprašanje »ZAKAJ?« je preprost. Že ves čas smo največja odškodninska družba, z najboljšo, prepoznavno blagovno znamko, kar pa je najpomembnejše in istočasno največ vredno je to, da nam ljudje zaupajo! To potrjuje tudi ogromno število strank, ki se vračajo k nam in nas priporočajo svojim prijateljem, znancem, sorodnikom,… Vse to in še več priča o tem, da je naša pot pravilna.Ustvariti blagovno znamko ter produkte, ki jih ostala odškodninska podjetja do danes niso mogla in jih tudi v bodoče ne bodo mogla doseči (kaj šele preseči), smo okrepili z izdajanjem “Garancije na izplačilo priznane odškodnine” in tako postavili še enega v vrsti mejnikov dobrega poslovanja in zavarovanja zaupanja naših strank.

Vse kar počnemo prilagajamo našim potencialnim strankam in se usmerjamo v zadovoljitev njihovih zahtev. Tako lahko na naši spletni strani zasledite pravno pomoč v živo, ki jo ponujamo v času delovnih ur. Strokovno pravno svetovanje opravlja univerzitetni diplomirani pravnik, nasveti pa so seveda brezplačni. To storitev smo strankam ponudili kot prva odškodninska družba v Sloveniji. Brezplačno pravno svetovanje pa ponujamo tudi na brezplačni telefonski številki 080-13-14, 24 ur na dan. PoraVnava je prepoznavna blagovna znamka, ki ji ljudje zaupajo že 18 let. Zaupajte nam tudi vi! Z namenom zagotavljanja kakovostne in stranki prijazne storitve, sem se kot direktor podjetja odločil, da vsem našim strankam ponudim možnost oddaje kritike ali pohvale za vsakega zaposlenega, na moj osebni e-naslov ali na GSM.

poraVnava Kočevje 3

Katja Klarič

Asistenka PE Kočevje

Telefon: 080 13 14
E-pošta: asistent.kocevje@poravnava.si
Naslov: Ljubljanska cesta 17, 1330 Kočevje

Področje dela: asistentka za odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji, …

Katja Klarič – je naša najmlajša zaposlena, ki se je podjetju Poravnava d.o.o. pridružila leta 2019 kot asistentka za poslovno enoto Poravnava d.o.o. PE Murska Sobota. Od takrat predstavlja veliko vlogo pri delu PE MS, saj je Darji v veliko pomoč pri vsaki fazi njenega dela. Pri pisanju in oddaji zahtevkov, skrbi za nove stranke ter tudi za obstojče tako, da dnevno z njimi komunicira ter jih seznanja o stanju njihovega primera. Vsakodnevno nadgrajuje svoje znanje ter z velikim zanimanjem spremlja delo in razvoj podjetja.

S prihodom v podjetje Poravnava d.o.o. Murska Sobota, sem spoznala in se naučila ogromno stvari o odškodninah in drugih zadevah povezanih z njimi. Zanimivo je, da prej nikoli nisem razmišljala niti nisem vedela kaj posamezniku ”pripada” v primeru prometne ali druge nezgode, ki se nam dogajajo v vsakdanjem življenju. To sem spoznala in se naučila pri Poravnavi d.o.o., zato je moj namen in cilj pomagati ljudem, ki o tem niso seznanjeni in obveščeni, se dodatno izobraževati in s svojim znanjem še bolj kvaliteno pomagati našim strankam in podjetju Poravnava d.o.o..

Polona Bobič Poravnava Kočevje

Polona Bobič

Področje dela: računovodstvo,  odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, …

Šele z njenim prihodom je naše podjetje naredilo velik premik na področju dokončne urejenosti podjetja in tako dopolnilo manjkajočo vrzel. Urejeno, hitro in dostopno računovodstvo je za stranko enako pomembno kot vse ostalo kar naredimo za stranko.

Strankam smo prilagodili poslovanje na vsakem področju našega dela, tudi v računovodsko-finančni službi. Lepo je delati v podjetju kjer se produkti ustvarjajo in prilagajajo glede na zahtevnost njihovih stranke.

Katarina Bevc

Katarina Bevc

Področje dela: digitalni in vsebinski marketing, socialna omrežja, grafično oblikovanje

Katarina se je podjetju poraVnava pridružila leta 2022 in prinesla novo znanje ter svežino na področju vsebinskega in digitalnega marketinga. Seznanjena s trendi, na poraVnavi skrbi za vodenje družbenih omrežij, pripravlja oglase in ostale vsebine, ki jih sodobno podjetje vsakodnevno potrebuje. Skrbi za pojavnost podjetja ter še večjo prepoznavnost v digitalnem svetu in dobro uporabniško izkušnjo naših uporabnikov.

Hvaležna sem za priložnost, ki sem jo dobila z delom na poraVnavi. Predstavlja mi izziv, saj je delo marketinga za blagovno znamko poraVnava, katera ponuja storitve, ne fizičnega produkta, popolno nasprotje klasičnega prodajnega marketinga.

Gregor Korelc

Gregor Korelc

Področje dela: izdelava strani, administracija strežnikov, priprava in objava vsebin za splet, urejanje in kreiranje oglasov, tehnična pomoč zaposlenim

Leta 2013 zaključil študij računalništva MPM in diplomiral na IAM – Ljubljana. Takoj po študiju sem šel v zaposlitev kjer sem skozi leta opravljal številna dela kot oblikovalec spletnih vsebin in tiskanih medijev, spletni programer, servis in sestava računalniške opreme, tehnična podpora, administracija itd.  Že od nekdaj je navdušen nad računalniško infrastrukturo, programskimi jeziki in sestavo računalnika.

Seveda je bistven cilj oziroma uspešnost primera,  prepričan pa sem, da je pot do tja prav tako pomembna , zato vsako stranko sprejem z nasmehom in dobro voljo. 

Na delovno mesto sem bil sprejet šele pred kratkim in moram priznati, da sem izredno zadovoljen z ekipo s katero sodelujemo. S pridnim delom bomo peljali uspešno zgodbo še in redno gledali na spremembe in nadgradnje v celotnem delovnem procesu.

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Kočevje

Odškodnina za prometno nesrečo
Blog
admin

Odškodnina prometna nesreča

ODŠKODNINA PROMETNA NESREČA: nujno preberite kdaj vam pripada! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo – niti

Več »

Ali grem lahko končno v zagrebško Ikeo?

Odgovor je: Da! Vse regije Hrvaške, ki niso na rdečem seznamu (na rdečem seznamu so naslednje enote: Brodsko-posavska, Dubrovniško-neretvanska, Liško-senjska, Požeško-slavonska, Šibeniško-kninska, Splitsko-dalmatinska, Virovitiško-podravska, Zadrska),

Več »

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …