fbpx

poraVnava Novo mesto

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 15:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

Irma Samantha Knez Poravnava Kočevje

Irma Samantha Knez

Vodja PE Novo mesto

Telefon: 080 13 14
E-pošta: novomesto@poravnava.si
Naslov: Seidlova 8, 8000 Novo mesto

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji,  pravno svetovanje, izbris v bankah, …

Irma-Samantha Knez je leta 2015 diplomirala cum laude na Pravni fakulteti v Ljubljani. Magisterij je opravila iz gospodarskega prava. Pisarno v Kočevju je prevzela v letu 2019 in od takrat učinkovito skrbi za vse svoje stranke. Tako podjetjem kot posameznikom pomaga pri zaščiti njihovih pravic, tako da zanje naredi praktično vse, kar je v njeni moči.

Vsi vemo, da je pravo v Sloveniji strašljivo. Večina mojih strank ne ve, kako bi se izkopala iz zagate, v katero so zabredli. Poravnavi sem se pridružila, ker rada delam za najboljša podjetja na svojih področjih – in to Poravnava na področju odškodnin gotovo je. Podjetje ima dolgo tradicijo dobre skrbi za svoje stranke in pri delu so zelo uspešni. Vesela sem, da sem lahko del te zgodbe.

Saj veste kako je, ko se poškoduješ in ti zavarovalnica ne da odškodnine, čeprav redno plačuješ premijo. Včasih že 10, 15, 20 let. S svojim načinom dela, pozornostjo in prijaznostjo poskrbim za stranke, ki se name obrnejo s svojo težavo. Najraje vidim, da stranka pride takoj po dogodku. Nato skupaj poiščemo najboljšo rešitev za vsakega posameznika. Nasmeh stranke ob odhodu iz pisarne je zame največja nagrada, to vedo vsi, ki so z mano že sodelovali.

V prihodnosti upam, da bom lahko še naprej služila strankam in bomo tlakovali pot uspešno rešenih pravnih zagat in bogatih odškodnin.

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Novo mesto

Odškodnina za prometno nesrečo
Blog
Katarina Bevc

Odškodnina za prometno nesrečo

NUJNO preberite kdaj vam pripada odškodnina za prometno nesrečo! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo –

Več »

Ali grem lahko končno v zagrebško Ikeo?

Odgovor je: Da! Vse regije Hrvaške, ki niso na rdečem seznamu (na rdečem seznamu so naslednje enote: Brodsko-posavska, Dubrovniško-neretvanska, Liško-senjska, Požeško-slavonska, Šibeniško-kninska, Splitsko-dalmatinska, Virovitiško-podravska, Zadrska),

Več »

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …