fbpx

Zavarovanja in asistence – Brezplačno popravilo avtomobila v primeru padca na tehničnem pregledu – ali res vse to potrebujemo?

V tujini pa tudi pri nas je na tržišču vedno več novih zavarovalnih produktov in asistenc, ena takšnih, ki smo jo zasledili na Hrvaškem to je asistenca, ki krije brezplačno popravilo vozila v primeru tehnične okvare in popravilo avtomobila v primeru padca na tehničnem pregledu vozila.

Potrebo po storitvi utemeljujejo z dejstvom, da letnega tehničnega pregleda na Hrvaškem 21,94 odstotka vozil, ne opravi uspešno, ter da je povprečna starost avtomobilov na Hrvaškem 12,52 let.

Seveda velja tukaj opozoriti, da kot za vsako zavarovanje oz. asistenco veljajo določeni pogoji oz. ti. drobni tisk, zato pred sklepanjem zavarovanj oz. asistence le te preverite in se pozanimajte, kaj točno krijejo in prihranite dvojno razočaranja ob morebitni zavrnitvi kritja stroškov, saj ponavadi dokler storitve ne potrebujemo žal ne vemo kaj smo pravzaprav ob sklenitvi  plačali.

Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja v zvezi z zgornjo tematiko,  nas lahko pokličete na 080 13 14 ali pišete na info@poravnava.si

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …