fbpx

Poravnava d.o.o. nagrajena z Zlato Boniteto Odličnosti – smo dokazano najboljše odškodnisko podjetje v Sloveniji!

Brezskrbno nam lahko zaupate! Poslovanje z nami je bolj varno kot z našo konkurenco.

Poravnava d.o.o. je prejemnica zlate bonitete odličnosti, kar pomeni, da po analizah za leto 2018 spadamo med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji in se že tretje leto zapored uvrščamo v najvišji bonitetni razred AAA. Podjetju tako pripada Certifikat zlate bonitetne odličnosti, ki je »najprestižnejša« verzija bonitetne odličnosti in predstavlja najvišje možno priznanje poslovne odličnosti. Gre torej za najbolj zanesljivo in kredibilno podjetje z nizkim tveganjem za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

Poravnava d.o.o. je tako več kot upravičeno ponosna na vse zaposlene, ki so najbolj pripomogli k temu vrhunskemu dosežku in istočasno obljubljamo, da se bomo za svoje stranke še naprej trudili in se še izboljševali.

Podjetja, ki se ponašajo z nadpovprečno bonitetno vrednostjo na podlagi računovodskih izkazov zadnjega poslovnega leta, napovedujejo varnost poslovanja v naslednjem poslovnem letu. Trenutno zlato bonitetno odličnost od 171.786 registriranih podjetij dosega 9.773, kar procentualno pomeni manj kot 5,6 % vseh registriranih podjetij.

PORAVNAVA D.O.O.
– je edino odškodninsko podjetje, nagrajeno z zlato boniteto odličnosti;
– je edino odškodninsko podjetje, nagrajeno s certifikatom Gospodarske zbornice Slovenije Slo Excellent SME;
– je edino odškodninsko podjetje, nagrajeno s svetovno priznanim pečatom bonitetne hiše Dun & Bradstreet;
– je zaradi vsega naštetega zaupanja vredno podjetje in dokazano boljša izbira od konkurence;
– ima nadpovprečno bonitetno vrednost med vsemi slovenskimi podjetji;
– je ugledno slovensko podjetje;
– je dobro in pošteno podjetje z zanesljivim delom in zaposlenimi

Naše podjetje je najbolj zanesljiv, kredibilen in nizko tvegan poslovni subjekt za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji.

O nagradah in certifkatih, ki jih je prejelo naše podjetje

Zlata boniteta odličnosti AAAPoravnava - zlata boniteta odličnosti
Smo edino odškodninsko podjetje, ki posluje že 3 leta zaporedoma z najboljšo bonitetno oceno AAA. Tako se lahko ponosno predstavimo kot podjetje s samega vrha slovenske piramide registriranih poslovnih subjektov, saj se s to oceno uvrščamo med samo 5,6 % najboljših podjetij v Sloveniji.

Zlata bonineta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. 
(Vir: Dun & Bradstreet)

Podjetja, ki se ponašajo z nadpovprečno bonitetno vrednostjo, kot se PORAVNAVA d.o.o., veljajo za ugledna slovenska podjetja katerih poslovanje je najboljše, pošteno, zanesljivo ter varno tako, da za stranke predstavljamo najmanjše tveganje.

Excellent SME Slovenia
Letos smo prejeli še en prestižen certifikat, in sicer Excellent SME Slovenia, ki nam ga je na podlagi naših vrhunskih dosežkov s področja odgovornega in zanesljivega poslovanja ter nadpovprečno kakovostnega in učinkovitega dela podelila Gospodarska zbornica Slovenije. Glede na to, da je bilo s takšnim priznanjem nagrajenih le 850 slovenskih podjetij (kar predstavlja 1,7 % od vseh – skoraj 169.000 poslovnih subjektov). Tako smo postali edino slovensko odškodninsko podjetje s tem certifikatom in v čast nam je, da je naše odgovorno, kakovostno in kredibilno poslovanje opaženo in nagrajeno.

D&B D-U-N-S Registered
Poravnava d.o.o. pa je prejela še en poseben, globalni pečat ameriškega podjetja Duns & Bredstreet D&B D-U-N-S Registered, ki je edini svetovni ponudnik priložnosti podjetjem, da izboljšajo svoj ugled ter poslovanje na spletu. S tem je naše podjetje povezano z imenom, ki ga pozna in mu zaupa več milijonov ljudi po vsem svetu. Gre za svetovno mrežo družbe Duns & Bredstreet, ki obsega informacije iz več kot 250 miljonov podjetij iz 240 držav. V Sloveniji sicer še premalo prepoznavna nagrada nam bo na poti do evropskih trgov pomagala, da se bomo na tako velikem območju lažje in hitreje uveljavili, saj imamo v prihodnosti namen širiti naše podjetju tudi v tujino.

Ponosni smo, da se lahko brez zadržkov pohvalimo, da smo najboljše odškodninsko podjetje v Sloveniji in hkrati zatrjujemo, da ne bomo »spali na lovorikah«, pač pa se bomo za naše stranke še naprej trudili in se izboljševali po svojih najboljših močeh.

poraVnava – z velikim V
strokovnjaki za odškodnine

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Švicarski franki

Vam švicarski franki ne dajo spati? Ste v tej valuti vzeli kredit, ste ga morda celo že odplačali? Potem ste seznanjeni z odločitvijo Vrhovnega sodišča,

Več »

Nateg vratnih mišic

Če berete ta članek, ste verjetno doživeli prometno nesrečo ali jo je kdo od vaših bližnjih. Če ste preverjali iskalni niz »nateg vratnih mišic«, se

Več »

Odvzem vozniškega dovoljenja

Odvzem vozniškega dovoljenja? Pridobite ga nazaj! So vam pristojni organi prepovedali nadaljnjo vožnjo in vam odvzeli vozniško dovoljenje ali ste presegli 18 kazenskih točk? V

Več »

Odškodnina prometna nesreča

ODŠKODNINA PROMETNA NESREČA: nujno preberite kdaj vam pripada! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo – niti

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …