fbpx

Z nakupom loparja v Biljah smo Zavodu Vozim donirali 2.600 eur

Poravnava d.o.o. je na dobrodelni dražbi v Biljah dražila teniški lopar najboljšega teniškega igralca na svetu Rogerja Federerja in z nakupom loparja donirala Zavodu vozim, ki deluje na področju preventive v prometu, 2.600 eur.

Na že tradicionalni dobrodelni nogometni tekmi v Biljah, v vasici na Goriškem, ki je potekala 1. septembra 2018, je bilo skupno s pomočjo spletne dražbe dresov nogometnih zvezdnikov zbranih več kot 75.000 evrov. Ogromno nogometnih zvezdnikov, svetovnih in evropskih prvakov, zmagovalcev Lige prvakov in Lige Evropa, je s prijateljsko tekmo združilo veselje do nogometa in dobrodelnost.

Tako so letos odigrali že osmo humanitarno tekmo, ki jo je s prvim golom na tekmi otvoril sam predsednik Uefe, Aleksander Čeferin. Po igrišču sta se podila denimo Srba Dejan Stanković in Nemanja Vidić, Italjana Alessandro del Piero in Marco Materazzi, pa tudi Portugalca Luis Figo in Nuno Gomes. Sodelovale so tudi mnoge slovenske legende nogometa, denimo Milenko Ačimović, Milivoje Novaković, Miran Pavlin… Žogo je brcal tudi sam predsednik Slovenije, Borut Pahor, kateremu gre tudi zahvala za leta in leta pokroviteljstva dogodka, kar je definitivno tudi prispevalo k tako uspešni izvedbi in doseženemu namenu.

Denar se je zbiral s prodajo vstopnic in prostovoljnih prispevkov, potekala pa je tudi spletna dražba dresov najboljših nogometašev – Ronalda, Neymarja, Levandowskega in drugih kraljev zelenic. Na dražbi se je prodajal tudi lopar zvezdnika s teniških igrišč, Rogerja Federerja, za katerega je 2.600 evrov odštelo podjetje Poravnava d.o.o. Ronaldova dresa sta denimo dobila Casino As Murska sobota in pa Šport TV/ASPN d.o.o., Neymarjevega se je razveselilo podjetje Sportradar d.o.o., Levandowskijev dres pa je odšel v roke Aljoši Đumhur iz A2S d.o.o. Celje.

Z nakupom loparja v Biljah smo Zavodu Vozim donirali 2.600 eur 1

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …