fbpx

Vsem prizadetim v ledeni ujmi nudimo brezplačen pravni nasvet!

V preteklih dneh je večji del Slovenije so  zaradi neugodnih vremenskih razmer, ledenega dežja in snega  odet v led. Zaradi tega prihaja prihaja do padajočih dreves in drogov na avtomobile in objekte. 

Zato pozivamo vse, ki ste utrpeli škodo zaradi zgoraj navedenih vzrokov in v primer, če imate sklenjeno ustrezno zavarovanje, da uveljavljate povračilo škode. Pri tem smo vam na voljo za brezplačen pravni nasvet prek spletne strani poravnava.si ali brezplačne telefonske številke 080 13 14.

Ker večina nima izkušenj z uveljavljenjem odškodninskih zahtevkov, je priporočeno v tem primeru poiskati strokovno pomoč, saj vam bo pravni strokovnjak znal svetovati glede pridobivanja dokumentacije, sestavil vam bo ustrezen odškodninski zahtevek, poleg tega pa vam bo svetoval tudi glede same višine ponujene odškodnine in vlaganja pritožbe na ponujeno poravnalno ponudbo.

Zaradi nastale materialne škode na stavbah in avtomobilih lahko upravičenci zahtevajo tudi odškodnino, če imajo zavarovane svoje nepremičnine. Zavarovanje krije uničenje in poškodovanje zavarovanih stvari, ki so posledica zavarovane nevarnosti, torej v primeru padca dreves ali daljnovodov.

Za kakršne koli informacije v zvezi s postopki pridobivanja odškodnine ali pa samega odškodninskega postopka, nas lahko kontaktirate na brezplačno tel št. 080 13 14 ali na preko spletne pošte info@poravnava.si.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »

19 let PORAVNAVE

Junija 2002 je bila prvič registrirana domena poravnava.si ter postavljena spletna stran na kateri ste lahko našli vse informacije v zvezi s postopkom pridobivanja odškodnine za

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …