fbpx

Vsem prizadetim v ledeni ujmi nudimo brezplačen pravni nasvet!

V preteklih dneh je večji del Slovenije so  zaradi neugodnih vremenskih razmer, ledenega dežja in snega  odet v led. Zaradi tega prihaja prihaja do padajočih dreves in drogov na avtomobile in objekte. Zato pozivamo vse, ki ste utrpeli škodo zaradi zgoraj navedenih vzrokov in v primer, če imate sklenjeno ustrezno zavarovanje, da uveljavljate povračilo škode. Pri tem smo vam na voljo za brezplačen pravni nasvet prek spletne strani poravnava.si ali brezplačne telefonske številke 080 13 14.

Ker večina nima izkušenj z uveljavljenjem odškodninskih zahtevkov, je priporočeno v tem primeru poiskati strokovno pomoč, saj vam bo pravni strokovnjak znal svetovati glede pridobivanja dokumentacije, sestavil vam bo ustrezen odškodninski zahtevek, poleg tega pa vam bo svetoval tudi glede same višine ponujene odškodnine in vlaganja pritožbe na ponujeno poravnalno ponudbo.

Zaradi nastale materialne škode na stavbah in avtomobilih lahko upravičenci zahtevajo tudi odškodnino, če imajo zavarovane svoje nepremičnine. Zavarovanje krije uničenje in poškodovanje zavarovanih stvari, ki so posledica zavarovane nevarnosti, torej v primeru padca dreves ali daljnovodov.

Za kakršne koli informacije v zvezi s postopki pridobivanja odškodnine ali pa samega odškodninskega postopka, nas lahko kontaktirate na brezplačno tel št. 080 13 14 ali na preko spletne pošte info@poravnava.si.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …