fbpx

Poravnava Murska Sobota

Naslov: Ulica Staneta Rozmana 16, 9000 Murska Sobota
Telefon: 080 13 14
E-pošta: murskasobota@poravnava.si

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

Darja Vidovič Poravnava Murska Sobota

Darja Vidovič

Vodja PE Murska Sobota

Telefon: 080 13 14
E-pošta: murskasobota@poravnava.si
Naslov: Ulica Staneta Rozmana 16, 9000 Murska 

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji, stečajni postopki, pravno svetovanje fizičnim osebam, stečaji podjetij, svetovanje, …

Darja Vidovič se je ekipi Poravnave pridružila pred 10 leti in prav toliko časa se ukvarja z odškodninskim pravom in je strokovnjakinja na tem področju. Izjemno zagnana in motivirana se spopade še s tako zapletenimi in nenavadnimi primeri. Je vodja pomurske regije in pri svojem delu uporablja, hrvaški, nemški, angleški ter madžarski jezik.

Zame najpomembnejša je samo zadovoljna stranka, ki se rada vrača k nam in mi zaupa, zato mi je pomembno, da s stranko že od začetka vzpostavim osebni stik in ji svetujem od nastanka poškodbe pa do realizacije odškodnine. Stranke mi zaupajo in ker dober glas seže v deveto vas, pri meni poiščejo pomoč tudi stranke s tujine.

Katja Klarič Poravnava Murska Sobota

Katja Klarič

Asistentka

Telefon: 080 13 14
E-pošta: pisarna.ms@poravnava.si
Naslov: Ulica Staneta Rozmana 16, 9000 Murska 

Področje dela: asistentka za odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji, …

Katja Klarič – je naša najmlajša zaposlena, ki se je podjetju pridružila leta 2019 kot asistentka v PE Murska Sobota. Od takrat predstavlja veliko vlogo pri delu PE MS, saj je Darji v veliko pomoč pri vsaki fazi njenega dela. Pri pisanju oddaji zahtevkov, skrbi za nove stranke ter tudi za obstojče in dnevno z njimi komunicira ter jih seznanja o stanju njihovega primera. Vsakodnevno nadgrajuje svoje znanje ter z velikim zanimanjem spremlja delo in razvoj podjetja.

Je rekrativna športnica, ki se giblje vsak dan. Od hoje na lokalne hribe, teka, kolesarjanja, treninga v domači dnevni dnevni sobi brez uteži (HIIT) ter do obiska fitnesa.

S prihodom v podjetje Poravnava sem spoznala in se naučila ogromno stvari o odškodninah in drugih zadevah povezanih z njimi. Zanimivo je, da prej nikoli nisem razmišljala niti nisem vedela kaj posamezniku ”pripada” v primeru prometne ali druge nezgode, ki se nam dogajajo v vsakdanjem življenju. To sem spoznala in se naučila pri Poravnavi, zato je moj namen in cilj pomagati ljudem, ki o tem niso seznanjeni in obveščeni, se dodatno izobraževati in s svojim znanjem še bolj kvaliteno pomagati našim strankam,

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …