fbpx

Poravnava Koper​

Delovni čas:

Ponedeljek: 8.00 – 16:00
Torek: 8.00 – 16:00
Sreda: 8.00 – 16:00
Četrtek: 8.00 – 16:00
Petek: 8.00 – 16:00

Dežurni telefon 24/7: 080 13 14

Svetovalci

Maja Zukič Poravnava Koper

Maja Zukić, dipl. prav. (UN)

Vodja PE Koper

Telefon: 080 13 14
E-pošta: koper@poravnava.si
Naslov: Staničev trg 1, 6000 Koper

Področje dela: odškodnine iz področja prometnih nesreč, nesreče na delu ali javnem prostoru, osebni stečaji,  pravno svetovanje, zamude letov, …

Maja Zukić je leta diplomirala iz prava leta 2012, poraVnavinem kolektivu pa se je pridružila še kot študentka, leta 2011. V vseh teh letih dela je pridobila ogromno izkušenj pri obravnavi odškodninskih primerov, ter na podlagi izkušenj in znanja svetuje tudi v ostalih civilnopravnih zadevah. Njena želja po neprenehnem izpopolnjevanju in poglabljanju znanja je pripomogla k razširitvi spektra njenega delovanja, zato lahko strankam svetuje na veliko različnih področjih civilnega prava.

Zakaj rada delam to kar delam?

Že od malih nog me je privlačilo pravo, saj sem v njem videla možnost pomagati ljudem, ki ne razumejo kompleksnih zakonskih in podzakonskih določb. Moja vizija v tem podjetju je pomagati ljudem priti do, za njih najbolj ugodne, rešitve situacije oz. težave, v kateri so se znašli. Moj cilj je zadovoljna stranka, zato v vsakem primeru storim vse kar lahko, da to tudi dosežem.

Preberite prispevke svetovalcev iz enote Koper

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …