fbpx

Pomoč pri prijavi škode zaradi posledic ledene ujme

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje in občine na prizadetih območjih (Posavje, Zahodno štajerska, Gorenjska, Osrednje slovenska, Vzahodno štajerska, Severno primorska, Dolenjska, Notranjska, Podravje, Koroška in Zasavje) so objavili Poziv za prijavo škode na stvareh zaradi posledic poplav, visokega snega in žleda zaradi ledene ujme preteklega tedna.

Vse oškodovance na območju pozivajo, da prijavijo škodo najkasneje do 05.03.2014.

Škodovo v gozdovih ocenjuje Zavod za gozdove Slovenije, na vodotokih Agencija RS za okolje, na kulturni dediščini Ministrstvo za izobraževanje, kulturo, znanost in šport; v gospodarstvu Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter na državnih cestah, elektrovodih in železnicah Ministrstvo za infrastrukturo in promet.

Za pomoč pri prijavi škode nas kontaktirajte na našo brezplačno telefonsko številko 080 13 14 ali info@poravnava-pna.si.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …