fbpx

Pomoč ljudem na poplavljenem območju v Bosni in Hercegovini

Kot so poročali številni mediji, so ljudje v Bosni in Hercegovini (pa tudi v Srbiji in na Hrvaškem) utrpeli ogromno gmotno škodo, ki so jo naredile poplave. Številna območja so bila pod vodo in škoda je ogromna – ljudje so izgubili skoraj vse, le še upanje, da se bo situacija popravila jim je ostalo.

Zaradi težkega stanja v katerem so se našli, smo se s sodelavci odločili, da jim bomo tudi sami pomagali po najboljših močeh. Nekaj stvari smo prispevali sami, nekaj pa so jih prispevali ostali dobrosrčni ljudje. Ko smo napolnili poln prtljažnik, je naše podjetje financiralo pot sodelavki, ki je pomoč odpeljala v mesto Sanski most in ljudem, ki so jih prizadele poplave, jo je osebno razdelila. Na tem mestu se želimo zahvaliti vsem, ki so kakorkoli pomagali pri uresničitvi tega cilja!

                                                                                                               poraVnava™

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …