fbpx

Pomisleki glede storitev naše družbe? Dovolite, da vas pomirimo

Smo prvo in edino slovensko podjetje, kjer lastnik izdaja pisno jamstvo, ki ga krije s svojim premoženjem.

V medijih se vsake toliko časa pojavijo obvestila ali pa kar celi članki, ki svarijo pred odločitvijo za našo ali pa kakšno drugo, na videz podobno družbo, pri vodenju vaših postopkov za pridobitev odškodnine.

Naj vam mirno in odkrito povemo, da smo pri poraVnava™, v celoti in popolnoma zavezani in predani poštenemu odnosu in obravnavi vseh naših strank ne glede na okoliščine njihovega primera, oziroma vrsto postopka, ki ga za stranko vodimo.

Seveda razumemo dandanes še kako upravičen sum in dvom, ki se pojavi pri marsikomu, ko pomisli na družbe, ki se ukvarjajo s podobno dejavnostjo kot je naša. Toda, naj vas pomirimo da se pri poraVnava™, ki  ima daleč najdaljšo tradicijo ter najvišjo mero strokovnosti pri tovrstnih storitvah, strogo držimo načel dobrega, poštenega in vestnega dela, kakor tudi popolne predanosti najboljšim interesom stranke, ki so nam vedno na prvem mestu.

V naši družbi zato v namene maksimalnega varstva izplačila Pomisleki glede storitev naše družbe? Dovolite, da vas pomirimo 1vsaki novi stranki izdamo posebno pisno jamstvo, s katero izrecno jamčimo za izplačilo dodeljene odškodnine stranki. Sredstva za kritje tega jamstva zagotavlja lastnik in poslovni vodja naše družbe, Ivan Gabrič, iz svojega lastnega premoženja. To jamstvo velja za prav vse naše stranke, ne glede na to iz katerega naslova že uveljavljajo svojo odškodnino. Podobno skrbnega, varnega in gotovega odnosa prav gotovo ne boste našli pri nobeni podobni, oziroma podobno zveneči družbi.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Porok, zakaj pa ne?

Biti porok je skorajda tako, kot bi sami najeli kredit le, da izposojeni denar uporabi nekdo drug. Po prebranem sklepam, da razumete zakaj vam biti porok absolutno

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …