Kaj vam blagovna znamka poraVnava ™ ponuja?

 

Poslanstvo blagovne znamke poraVnava  je prizadevanje za pomoč ljudem pri uveljavljanju primerne in pravične denarne odškodnine v primeru poškodb v prometni nezgodi, na delovnem mestu ali javni površini. Trenutno smo največje in vodilno tovrstno podjetje v Sloveniji, saj svojo dejavnost opravljamo v 15 poslovalnicah širom Slovenije.

 

Kaj lahko ljudje pričakujejo, če bodo obiskali katero izmed pravnih pisarn blagovne znamke poraVnava ™?

 

Vsekakor lahko pričakujejo strokovno in najboljše pravno svetovanje oz. pomoč s področja odškodninskega prava. Blagovna znamka poraVnava  ima že 8-letno tradicijo in zaposluje samo visoko kvalificirane ljudi, ki so specializirani za področje odškodnin. Strankam nudimo hitro, strokovno in profesionalno uslugo, ki jo zaračunavamo po zaključenem postopku, torej ob izplačilu odškodnine in samo v primeru, če smo uspešni.

 

Ali stranke prevzemajo kakšno tveganje ob podpisu pogodbe?

 

Odškodninska družba z blagovno znamko poraVnava za svojo storitev zaračunava provizijo določeno v procentih (%), kar pomeni, da so naši zaslužki odvisni od naše uspešnosti. Nosimo vso stroškovno tveganje v primeru, da do poravnave iz kakršnegakoli razloga ne pride. Stranki se v času postopka izterjave ne zaračunajo nobeni stroški, prav tako ne zahtevamo nobenih predplačil. Celo nasprotno, v primeru, da se naše stranke odločijo za kakršnakoli izvedenška mnenja, ki jim pozneje pripomorejo k višji denarni odškodnini, naše podjetje poskrbi za plačilo cenzorjev, dokler poravnava ni zaključena. Stranka tako do izplačila odškodnine dejansko nima nobene denarne obveznosti do podjetja, šele ob izplačilu odškodnine zaračunamo provizijo v predčasno dogovorjenem in tudi v pogodbi določenem odstotku.

 

Kdaj smo upravičeni do denarne odškodnine?

 

V vseh primerih, ko je prišlo do telesnih poškodb in o tem obstaja tudi ustrezna medicinska dokumentacija. Torej, v primeru, da smo bili udeleženi v prometni nezgodi in smo zaradi poškodb obiskali zdravnika, in v primeru, če smo utrpeli poškodbo na delovnem mestu ali javni površini in zanjo nismo odgovorni. Do odškodnine smo upravičeni tudi, če nas ugrizne sosedov pes. (Pop)