fbpx

Ste v osebnem stečaju in vam banka ne izplača več kot 600€ plače, imate pa otroka?

Veliko prezadolženih oseb, ki so v osebnem stečaju, imajo otroke in na podlagi tega jim pri izplačilu plače poleg minimalne plače v višini 600,95€ pripadajo dodatna sredstva zaradi vzdrževanja mladoletnih otrok. Tega marsikdo ne ve in na banki ne zahteva izplačila dodatnih sredstev.

V praksi se je izkazalo, da tudi zaposleni na bankah kljub ustrezni zahtevi stečajnih dolžnikov pogosto ne znajo pravilno obračunavati zneska, ki stečajnemu dolžniku pripada v postopku osebnega stečaja. Tudi po vztrajanju na banki ne uspejo doseči ničesar.

Mnogim strankam smo že pomagali pri uveljavljanju pravilnega in poštenega zneska. Ker je za posameznega otroka govora o znesku v višini dobrih 200€, to vsekakor ni zanemarljivo malo. Na sodišče je potrebno posredovati pravno utemeljen dopis, s katerim stečajni dolžnik v osebnem stečaju zahteva, da sodišče naroči banki, da pravilno obračunava prihodke stečajnega dolžnika.

Za več informacij glede osebnega stečaja nas lahko pokličete na 080-13-14, pošljete mail na info@poravnava.si, sledite naši FB strani Osebni stečaj in Poravnava  ter spremljate naše nove članke na našem blogu.

Alma Alič, univ. dipl. prav.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Porok, zakaj pa ne?

Biti porok je skorajda tako, kot bi sami najeli kredit le, da izposojeni denar uporabi nekdo drug. Po prebranem sklepam, da razumete zakaj vam biti porok absolutno

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …