fbpx

Vam grozi izvršba, v kratkem pa pričakujete regres?

Približuje se čas, do katerega morajo v skladu z zakonodajo delodajalci delavcem izplačati regres za letni dopust. Če vam grozi izvršba in se bojite, da jo boste prejeli ravno pred izplačilom regresa ter trenutno še nimate blokiranega računa, za vas obstaja rešitev! Z ustreznim postopanjem namreč lahko podaljšate čas do pravnomočnosti sklepa o izvršbi.

  1. Ne prevzemite priporočene pošte do zadnjega dne
  2. V osmih dneh od prevzema pošte je potrebno napisati pravno utemeljen ugovor na izvršbo.
  3. Z dodatnimi ukrepi se postopek do pravnomočnosti sklepa o izvršbi lahko zavleče tudi do 6 mesecev!

Svetujemo vam, da pri celotnem postopku poiščete pomoč pravnega strokovnjaka, saj le z zakonsko določenim ravnanjem in z malo iznajdljivosti lahko dosežete uspeh. Brez pravne podkovanosti lahko hitro pride do procesnih napak.

Če imate tudi sami podobne težave, nas lahko pokličete na 080-13-14, nam pišete na info@poravnava.si ter sledite novim objavam na spletni strani in facebooku.

Alma Alič, univ. dipl. prav.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …