fbpx

Odškodnina za Ronaldovo poškodbo noge?

Lahko si pogledate več vsebin na spletni strani : Poravnava – odškodnina domača stran ali na blogu z veliko koristnimi  članki iz področja prava

Čeprav je letošnje Evropsko nogometno prvenstvo že minilo, lahko kot zanimivost omenimo, da se je močno dotaknilo tudi področja zavarovanj in odškodnin. Pa to ne zgolj zaradi razdejanja in škode, ki so ju po nekaterih francoskih mestih povzročili navijači, temveč predvsem zaradi visokih zavarovalnih vsot, določenih v policah za zavarovanja vrhunskih nogometašev, ki so se udeležili prvenstva.

Nogomet že dolgo ni več zgolj šport, temveč posel v katerem se vrtijo ogromne vsote denarja – tudi zavarovalniškega, saj lahko poškodbe nogometašev in njihova posledična nezmožnost igranja, klubom prinesejo ogromno finančno škodo. Očiten primer zavarovanja pred takšnimi slučaji je ravno poteza španskega kluba Real Madrid, ki je pred evropskim prvenstvom v Franciji, zavaroval noge svojega zvezdnika Cristiana Ronalda za vrtoglave 103 milijone evrov. Izkazalo se je, da je to bila zelo preudarna poteza, saj se je ta portugalski nogometni as poškodoval na letošnjem evropskem prvenstvu, po grobem startu francoskega nogometaša Dimitrija Payeta. Ronaldo je utrpel poškodbo kolenskih vezi, zaradi česar ga po vsej verjetnosti čaka nekaj mesečni premor od igranja. Real Madrid bo posledično vložil odškodninski zahtevek na UEFO, za finančno kompenzacijo do katere so v klubu prepričani, da jim pripada. Postavlja se seveda vprašanje višine zahtevanega zneska, ki je odvisna od stopnje resnosti poškodb, in od morebitnih omejitev v zavarovalni pogodbi.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …