fbpx

Objava nagrajenke nagradne igre

Naše podjetje ima prakso, da vedno tudi pokaže kdo je nagrajenec, saj želimo ohraniti visok nivo zaupanja. Z zadnjo nagradno igro smo imeli nekaj težav zato z zamudo objavljamo sliko in podatke nagrajenke.

Prva nagrajenka se je v zadnjem trenutku odpovedala nagradi ter jo nesebično vrnila nazaj, zato smo izžrebali novo nagrajenko in to je bila Nadja Šolinc. Ker je šlo za štiri člansko družino z dojenčkom, smo seveda na naše stroške razširili nagrado tako, da so lahko brezskrbno dopustovali vsi skupaj.

Nadja nam je v nekaj stavkih napisala svoje občutke in zahvalo.

“Najprej hvala  za prečudovito nagrado, … Rabac, ki nam bo ostal v lepem spominu. Prijazno osebje je bilo vedno na uslugo in vsakomur izrekajo dobrodošlico, čudovita soba z balkon in razgledom na morje, čistoča, hrana kar ti srce poželi, prijazen šef kuhinje, ki je bil ravno tako vedno na razpolago … res hvala vam za prečudovit dopust in mislim da slika pove vse.”

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

5 NASVETOV: Poškodba na delu

Poškodba na delu in odškodnina Ste se poškodovali pri delu? NUJNO preberite kako ravnati po poškodbi pri delu! 1. TAKOJ POIŠČITE ZDRAVNIŠKO POMOČ Prvi korak

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …