Po več letih doslednega in kakovostnega dela na vseh področjih našega delovanja, smo sedaj končno prejeli najvišjo bonitetno oceno AAA, priznane mednarodne bonitetne hiše Bisnode in s tem še dodatno potrdili naše trditve, da smo najboljše odškodninsko podjetje v Sloveniji. Vedno smo govorili, da nam stranke lahko brezskrbno zaupajo, saj smo celoten razvoj v podjetju usmerili enemu samemu cilju; zadovoljstvu strank. Slednje seveda ni mogoče brez dobrega produkta, katerega smo dodelali že do zavidljive ravni, v prihodnje pa ga bomo še izboljšali.

Naše podjetje se z letom 2016 podaja na, za nas najzahtevnejšo poslovno pot do zdaj, saj bomo dokončno vključili v ponudbo naših storitev tudi pravno svetovanje. Z najvišjo možno bonitetno ceno pa želimo ljudi še dodatno prepričati, da smo resnično prava rešitev pri njihovih pravnih problemih in zagatah.

Zaupanje in verodostojnost sta žal danes vse redkejši lastnosti podjetij. Glede na preplet različnih dejavnikov, ki vplivajo na gospodarsko in poslovno okolje, je danes težko najti zaupanja vreden poslovni subjekt. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti, pa smo eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalimo s to oceno, kar damo jasno vedeti tudi vsem dosedanjim, kakor tudi vsem morebitnim bodočim poslovnim partnerjem, s katerimi sodelujemo oziroma še nameravamo sodelovati.