fbpx

Naše podjetje je prejelo najvišjo bonitetno oceno AAA

Po več letih doslednega in kakovostnega dela na vseh področjih našega delovanja, smo sedaj končno prejeli najvišjo bonitetno oceno AAA, priznane mednarodne bonitetne hiše Bisnode in s tem še dodatno potrdili naše trditve, da smo najboljše odškodninsko podjetje v Sloveniji. Vedno smo govorili, da nam stranke lahko brezskrbno zaupajo, saj smo celoten razvoj v podjetju usmerili enemu samemu cilju; zadovoljstvu strank. Slednje seveda ni mogoče brez dobrega produkta, katerega smo dodelali že do zavidljive ravni, v prihodnje pa ga bomo še izboljšali.

Naše podjetje se z letom 2016 podaja na, za nas najzahtevnejšo poslovno pot do zdaj, saj bomo dokončno vključili v ponudbo naših storitev tudi pravno svetovanje. Z najvišjo možno bonitetno ceno pa želimo ljudi še dodatno prepričati, da smo resnično prava rešitev pri njihovih pravnih problemih in zagatah.

Zaupanje in verodostojnost sta žal danes vse redkejši lastnosti podjetij. Glede na preplet različnih dejavnikov, ki vplivajo na gospodarsko in poslovno okolje, je danes težko najti zaupanja vreden poslovni subjekt. Imetniki certifikata bonitetne odličnosti, pa smo eni redkih poslovnih subjektov, ki se lahko pohvalimo s to oceno, kar damo jasno vedeti tudi vsem dosedanjim, kakor tudi vsem morebitnim bodočim poslovnim partnerjem, s katerimi sodelujemo oziroma še nameravamo sodelovati.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …