fbpx

Letna vinjeta 2017 brezplačno – podari vam jo poraVnava

Bliža se leto 2017,  čas ko nam bo potekla letna vinjeta, zato smo se odločili, da podarimo eno letno vinjeto brezplačno. Vse kar morate narediti je, da všečkate našo družabno stran poraVnava in JAVNO (public) delite to sliko in povezavo do nagradne igre, ter v komentar označite še tri prijatelje, ki vinjeto potrebujejo – bodo pa tudi oni v primeru vašega izžrebanja praktično nagrajeni. Morda si prislužite letno vinjeto brezplačno prav vi!

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

PORAVNAVA – VINJETA

  1. Organizator nagradne igre je Poravnava, d.o.o., Trg zbora odposlancev 64, 1330 Kočevje.
  2. V nagradni igri lahko sodelujejo zgolj polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre, kot tudi ne njihovi ožji sorodniki.
  3. Pogoji pa so všečkanje naše spletne strani Poravnava družabnem omrežju in javno (public) deli fotografijo in povezavo nagradne igre, ter v komentar označite še tri prijatelje, kateri bodo v primeru izžrebanja osebe, ki jih je označila tudi praktično nagrajeni, v času trajanja objave nagradne igre (11.11.2016 – 02.12.2016).
  4. Nagradna igra poteka od 11.11.2016 do vključno 02.12.2016 do 23:59.
  5. Na spletnem mestu https://poravnava.si   bo javno objavljeno ime nagrajencev Nagrajenec bo izžreban, žreb izvede komisija. Žrebanje bo izvedeno 05.12.2016 ob 10:00 na sedežu podjetja. Vsakdo lahko sodeluje v nagradni igri LE ENKRAT. Izžreban bo en nagrajenec, ki bo po žrebu posredoval vse potrebne podatke. Nagrajenec je dolžan prevzeti nagrado (vinjeto) ter praktične nagrade za svoje prijatelje v roku tedna dni.

      6.Nagrada: 1x letna VINJETA!  Dodatno še 3 praktične nagrade za dodatno označene osebe v komentarju in sicer: velika brisača, bidon za vodo, sobni copati.

  1. Rezultati nagradne igre so dokončni. Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, prav tako ni možen prenos nagrade na drugo osebo, kot je bila izžrebana. Pritožba ni mogoča. Sodelovanje udeleženca v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – uradno prečiščeno besedilo (Ur. list RS, št. 94/07; vb nadaljevanju: ZVOP-1-UPB1), da organizator nagradne igre hrani podatke udeleženca in jih obdeluje ter uporablja za namene izvajanja nagradne igre in za namene neposrednega trženja (obveščanja o svojem poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bo organizator nagradne igre skrbno varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1-UPB1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Udeležencem so skladno z ZVOP-1-UPB1 zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Udeleženec nagradne igre lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namen neposrednega trženja.
  2. Udeleženci nagradne igre so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da bodo upoštevali pravila nagradne igre ter jamčijo, da so posredovani podatki pravilni.
  3. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih spremembah pravil bodo udeleženci obveščeni na naši družabni strani in na  https://www.poravnava.si.

Ljubljana, november 2016

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »

19 let PORAVNAVE

Junija 2002 je bila prvič registrirana domena poravnava.si ter postavljena spletna stran na kateri ste lahko našli vse informacije v zvezi s postopkom pridobivanja odškodnine za

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …