Zaostrene razmere na trgu in pojav nekompetenčnih, nekonkurenčnih in neodgovornih odškodninskih družb, so od poraVnave™ zahtevale, da strankam svojo kakovost, strokovnost in odgovornost potrdimo na poseben, drugačen način – Z JAMSTVOM NA IZPLAČILO PRIZNANE ODŠKODNINE.

 

Namreč  na slovenskem odškodninskem trgu obstajajo številne odškodninske družbe, ki s svojim načinom dela kvarijo ugled vsem ostalim, pošteno delujočim podjetjem, ki se resnično trudimo za svoje stranke. Posledično se dogaja, da ljudje čakajo na svoje odškodnine tudi po dva meseca in več (medtem vaš denar posojajo naokoli, ker se ukvarjajo tudi s krediti), v skrajnih primerih pa se lahko celo zgodi, da podjetje zaradi blokiranih računov, odškodnine stranki ne more izplačati, stranka pa se potem poplačuje v stečajnem postopku po pravilih o insolvenčnosti.

 

poraVnava ™ se ukvarja izključno s pravnim svetovanjem v najširšem pomenu te besede, zaposluje strokoven pravni kader in za svoje stranke resnično skrbi in poskrbi. Ker želimo, da nam stranke zaupajo, jim zato ponujamo dodatno jamstvo na tisto, kar bi sicer moralo biti samoumevno, pa vendar zaradi prej omenjenih podjetij ni več.

 

Namen jamstvene izjave je namreč vsem našim strankam zagotoviti, da v kolikor zavarovalnica odškodnino prizna in nakaže na naš tekoči račun, mi ta denar posredujemo vaši banki v nakazilo v roku 24ur od prejema.

 

Brez odlašanja, brez skrbi!

 

Zapri

ČIM PREJ SE ODLOČITE KDO VAS BO VODIL SKOZI POSTOPEK!