fbpx

Do odškodnine že z enim poškodbenim listom!

Ste bili udeleženi v prometni nesreči, nesreči na delovnem mestu, zasebnem prostoru ali javnem mestu? Ste obiskali zdravnika in imate vsaj en poškodbeni list? Morebiti pa vam pripada odškodnina… Pomembno je, da se zavedate svojih pravic oziroma, da se glede uveljavljanja le teh posvetuje z nekom, ki to področje obvlada in vam v tekih primerih zna kompetentno svetovati. Za to smo tukaj mi!

Dostikrat se namreč pripeti, da pride do nesreče in da zato poiščemo pomoč zdravnika. To je lahko zgolj en obisk izbranega osebnega zdravnika v ambulanti zdravstvenega doma, ali pa nas sprejme in pregleda specialist v bolnišnici.

V obeh primerih je naš obisk evidentiran, naše poškodbe in potek zdravljenja pa zabeležen. Po opravljenem pregledu v bolnišnici na koncu celo dobimo izvid, s katerim se nato običajno zglasimo na ponovni pregled k izbranemu osebnemu zdravniku, kjer mu ga predamo v shranitev v zdravstveni karton.

Sicer izvid sam po sebi še zagotavlja, da ste do odškodnine dejansko upravičeni (to je poleg poškodbe odvisno še od vseh ostalih relevantnih okoliščin nezgode), vendar pa je to pomemben korak k njej, v kolikor so podane ostale zakonske predpostavke odškodninske odgovornosti.

Vsekakor pa je že en izvid dovolj, da ne odlašate, temveč se zglasite v eni od naših enot, nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080-13-14, oziroma nam pošljite sporočilo na info@poravnava.si!

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

ZAKON o varstvu potrošnikov (ZVPot)

Opozorilo: Neuradno prečiščeno besedilo predpisa predstavlja zgolj informativni delovni pripomoček, glede katerega organ ne jamči odškodninsko ali kako drugače. Neuradno prečiščeno besedilo Zakona o varstvu

Več »

poravnava d.o.o. Celje

Poravnava Celje nudi Celjanom in vsem prebivalcem Savinjske kvalitetno pravno svetovanje že dolgih 16 let.  Leta 2004 se je na Ljubljanski ulici v Celju prvič

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …