fbpx

Blagovna znamka poravnava™ – strokovna pomoč do pravične denarne odškodnine

Naše podjetje se ukvarja tudi z uveljavljanjem zavarovalnin iz polic nezgodnega zavarovanja. Splošno velja, da je iz večine polic nezgodnega zavarovanja možno uveljavljati dnevno odškodnino za vsak dan nesposobnosti za delo ter odškodnino za določen procent invalidnosti, ki bi morebiti nastala kot posledica poškodbe. Po nekaterih policah se lahko uveljavi odškodnina za bolnišnične dneve in povračilo nastalih stroškov zdravljenja.
Dnevno odškodnino in odškodnino za bolnišnične dneve za vas zahtevamo takoj po zaključenem zdravljenju, invalidnost pa se ugotavlja po preteku določenega časa, ki je natančno razviden iz zavarovalnih pogojev – ponavadi je to od tri mesece do leto dni po nezgodi. Višina dnevne odškodnine, bolnišničnega dneva in zavarovalna vsota za 100% invalidnost je določena na vaši polici.

Naše podjetje vam je za vse informacije na razpolago 24 ur na dan na brezplačni številki 080 13 14 in na spletni strani poravnava.si. Prav tako smo vam na voljo tudi v petnajstih pravnih pisarnah po Sloveniji.

Naša odškodninska družba z blagovno znamko poraVnava™, vaš odškodninski primer reši hitro in učinkovito ter brez tveganja.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …