fbpx

Blagovna znamka poravnava™ – strokovna pomoč do pravične denarne odškodnine

Naše podjetje se ukvarja tudi z uveljavljanjem zavarovalnin iz polic nezgodnega zavarovanja. Splošno velja, da je iz večine polic nezgodnega zavarovanja možno uveljavljati dnevno odškodnino za vsak dan nesposobnosti za delo ter odškodnino za določen procent invalidnosti, ki bi morebiti nastala kot posledica poškodbe. Po nekaterih policah se lahko uveljavi odškodnina za bolnišnične dneve in povračilo nastalih stroškov zdravljenja.
Dnevno odškodnino in odškodnino za bolnišnične dneve za vas zahtevamo takoj po zaključenem zdravljenju, invalidnost pa se ugotavlja po preteku določenega časa, ki je natančno razviden iz zavarovalnih pogojev – ponavadi je to od tri mesece do leto dni po nezgodi. Višina dnevne odškodnine, bolnišničnega dneva in zavarovalna vsota za 100% invalidnost je določena na vaši polici.

Naše podjetje vam je za vse informacije na razpolago 24 ur na dan na brezplačni številki 080 13 14 in na spletni strani poravnava.si. Prav tako smo vam na voljo tudi v petnajstih pravnih pisarnah po Sloveniji.

Naša odškodninska družba z blagovno znamko poraVnava™, vaš odškodninski primer reši hitro in učinkovito ter brez tveganja.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

5 NASVETOV: Poškodba na delu

Poškodba na delu in odškodnina Ste se poškodovali pri delu? NUJNO preberite kako ravnati po poškodbi pri delu! 1. TAKOJ POIŠČITE ZDRAVNIŠKO POMOČ Prvi korak

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …