fbpx

Ali bodo zavarovalnice tudi kdaj znižale premije?

Prek kratkim je bil objavljen reklamni spot zavarovalnice, ki je namenjen zmanjševanju zavarovalniških goljufij na koncu spota omeni, da zavarovalniške goljufije zvišujejo premije, ter da jih lahko skupaj zaustavimo.

Logično vprašanje je ali bodo zavarovalnice znižale premije v primeru, da bodo ustavili veliko zavarovalniških goljufij?

Ali bodo zavarovalnice znižale zavarovalne premije oziroma vračale premije varnejšim voznikom, ali pa voznikom varnih vozil z vedno boljšo aktivno in pasivno varnostjo, ker je posledično vsako leto vse manj poškodovanih? Ali pa zato, ker je vedno manj prometnih nesreč kot leta prej?

Odgovor je verjetno znan nam vsem.

Za kakršne koli informacije v zvezi s postopki pridobivanja odškodnine ali pa samega odškodninskega postopka, pa smo za vas vedno na voljo na brezplačni tel št. 080 13 14 ali na preko spletne pošte info@poravnava.si

 

 

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …