fbpx

Predstavitev poslovalnice – Poravnava Koper

poraVnava Koper ima ekipo izkušenih pravnih strokovnjakov, ki daje poudarek na strokovnosti in hitrosti opravljenih storitev. Svetovalci imajo bogate delovne izkušnje, zaradi česar TAKOJ prepoznajo, kaj stranka potrebuje in ji pomagajo na hiter in zanj najbolj učinkovit način, kjer ne izbirajo sredstev. 

poraVnava.si je v Kopru prisotna že od leta 2004 (v stavbi Intereurope). poraVnava Koper se sedaj nahaja na odlični lokaciji v središča mesta, a je vseeno zelo dobro dostopna tako z mestnim avtobusom kot tudi z osebnim vozilom. Pisarna se nahaja na naslovu Staničev trg 1, tik ob Pristaniški cesti, nasproti Delavske hranilnice, v samem centru Kopra, in sicer v Obrtniškem domu.

Predstavitev poslovalnice – Poravnava Koper 1

poraVnava Koper – predstavitev ekipe

Emina Lipović , dipl. prav. (UN)

V ekipi poraVnava Koper delajo strokovnjaki, ki pokrivajo svoja področja. Vodja poslovne enote Emina Lipovič se vsakodnevno ukvarja z odškodninskimi zahtevki ter za svoje stranke doseže zelo visoke poravnalne zneske, saj je pri pogajanjih neizprosna. Na tem področju dela že nekaj let, zaradi česar ima izjemno bogate izkušnje in znanje, podkrepljeno z dolgoletno prakso. Tudi lastno. Pozna vse trike in ovire ter nasvete za uspešno zdravljenje telesnih poškodb po prometni nesreči, prav tako pa stranke opozori na morebitne pasti pri vlaganju odškodninskega zahtevka. 

Predstavitev poslovalnice – Poravnava Koper 2
Emina Lipovič, vodja poraVnava Koper

poraVnava Koper – kodeks pri delu s strankami 

V ekipi poraVnava Koper prisluhnemo vsaki stranki, ki želi uveljavljati odškodnino, ali potrebuje samo pravni nasvet, pritožbo ali ugovor. Vedno poskušamo najti kvalitetno ter za stranko ugodno rešitev, ki bo učinkovito in hitro rešila njen pravni problem. Vedno in res vedno ravnamo po vnaprejšnjem dogovoru s strano. Nič ne delamo na lastno pest in strank nikoli ne zavajamo. Če vidimo, da stranki ne moremo pomagati, jo poskusimo usmeriti na pravo pot ali jo usmerimo na pravi naslov, saj je dobra stranka le zadovoljna stranka in to je naš glavni cilj in vodilo pri našem delu. 

poraVnava Koper – stranka pozna obraze, ki ji svetujejo 

poraVnava Koper zaposluje le pravne strokovnjake z dolgoletnimi izkušnjami in z obilico znanja, kar je naša prednost pred ostalimi podjetji, ki se ukvarjajo s podobno dejavnostjo. Poleg tega stranki do konca postopka svetuje svetovalec, ki stranko sprejme na začetku. Stranke si svetovalci tako ne podajamo med seboj, saj samo strankin svetovalec pozna vse najmanjše podrobnosti in posebnosti primera stranke. V vseh letih delovanja si je poraVnava d.o.o. ustvarila renome resnega podjetja, ki se postavi za svoje stranke, gre za njih do konca in se ne pusti zavajati z lažnimi obljubami in prenizkimi ponudbami.

poraVnava Koper – nasvet za 5.000.000 evrov

Kot je France Prešeren napisal v svoji poeziji z naslovom Apel in čevljar, “Le čevlje sodi naj Kopitar”, ko se je odkrito ponorčeval iz jezikoslovca, ki je kritiziral njegove pesmi v Kranjski čebelici tako tudi mi pravimo, da naj se ukvarja vsak s tistim kar najbolje pozna in je na svojem področju strokovnjak.

Tako kot sami ne popravljamo svojega avtomobila, ob bolezni se ne zdravimo sami temveč poiščemo zdravnika, sami ne popravljamo računalnika, je prav, da tudi na pravnem področju delo prepustimo izkušenim strokovnjakom, ki so za to ustrezno izobraženi in imajo tudi delovne izkušnje področja, kot je vaša težava.

Laično delo brez ustreznega znanja in izkušenj z določenega področja je lahko pogubno in vodi v neizogiben poraz. Zavarovalnice namreč zelo rade izkoristijo situacijo prava neuke stranke, tako da pogosto dajo nižjo poravnalno ponudbo, kot bi jo sicer preko izkušenega strkovnjaka kot smo mi. Sami sebi priskrbite najboljše in svoje pravne težave prepustite pravim strokovnjakom, ki bodo s vso svojo strokovnostjo zastopali vaše pravne interese ter samo za vas poiskali najboljšo rešitev, ki bo najhitreje rešila vašo pravno težavo.

poraVnava Koper zaposluje strokovnjake, ki prepoznajo najbolj skrite pasti, pred katerimi obvaruje stranko.

Svoje pravne težave prepustite izkušenim pravnim strokovnjakom in nam prepustite, da speljemo vašo zadevo od začetka do konca, saj lahko le tako najkvalitetneje zastopamo vaše interese. Prednost ekipe poraVnava in poraVnava Koper je, da se medsebojno odlično razume, ter se tako po potrebi medsebojno strokovno posvetuje ter s tem doseže maksimalne rezultate za stranko.

Prejemniki prestižnega certifikata “Platinasta boniteta odličnosti”

poraVnava Koper oz. naše podjetje poraVnava d.o.o. je edino med odškodninskimi družbami, ki je prejelo “Platinasto boniteto odličnost”. Gre za certifikat evropskega analitičnega podjetja Bisnode, ki deluje v 19ih državah in ga ni mogoče prejeti prej kot v osmih letih stalnega nadzora iz njihove strani. Gre za prestiž, varnost poslovanja in zauapanje, ki vam ga konkurenca ne more ponuditi

Predstavitev poslovalnice – Poravnava Koper 3

poraVnava Koper – že drugič zaporedoma priznanje za najboljše poslovno delovanje

poraVnava Koper – Prejemniki certifikata SLO Excellent SME Gospodarska zbornica nam je pred leti podelila tudi certifikat SLO Excellent SME, ki ravno tako dokazuje, da je način našega poslovanja boljši od načina poslovanja naše konkurence. Zato nam lahko tudi bolje zaupate kot naši konkurenci. Certifikat Slo Excellent SME.

ZLATA ODLICNOST exelence Poravnava

Nasvet ekipe poraVnava Koper

Ljudem v različnih pravnih situacijah vsekakor priporočamo, da z reševanjem zadev ne odlašajo, saj ravno odlašanje lahko pripelje dejansko do situacije, ko stranka sama sebi poslabša pravni položaj in do njega preprosto ne bi prišlo, če bi k reševanju pristopila pravočasno.

“Tudi, če se ne odločite za nas, se čim prej odločite za nekoga drugega, ki vas bo takoj po nesreči vodil skozi celoten postopek zdravljenja in pridobivanja odškodnine.“

V tem postopku imate sedaj velik in mogočen sistem, ki se je v tem času preoblikoval v vašega največjega nasprotnika katerega cilj je prejem čim nižje odškodnine. Vedno pa apeliramo na vse, da se za storitve, kot jih ponujamo mi, odločajo tudi na osnovi strokovnosti, številčnosti zaposlenih ter dostopnosti. Tukaj smo res da v veliki prednosti pred konkurenco a vseeno ne spimo na lovorikah. Delamo naprej, se izobražujemo in napredujemo za vas.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Švicarski franki

Vam švicarski franki ne dajo spati? Ste v tej valuti vzeli kredit, ste ga morda celo že odplačali? Potem ste seznanjeni z odločitvijo Vrhovnega sodišča,

Več »

Nateg vratnih mišic

Če berete ta članek, ste verjetno doživeli prometno nesrečo ali jo je kdo od vaših bližnjih. Če ste preverjali iskalni niz »nateg vratnih mišic«, se

Več »

Odvzem vozniškega dovoljenja

Odvzem vozniškega dovoljenja? Pridobite ga nazaj! So vam pristojni organi prepovedali nadaljnjo vožnjo in vam odvzeli vozniško dovoljenje ali ste presegli 18 kazenskih točk? V

Več »

Odškodnina prometna nesreča

ODŠKODNINA PROMETNA NESREČA: nujno preberite kdaj vam pripada! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo – niti

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …