fbpx

poraVnava Ljubljana – Predstavitev največje poslovalnice

poraVnava Ljubljana ima ekipo zagnanih pravnih strokovnjakov, ki daje poudarek na kvalitetno storitev za stranko. Vsi zaposleni imajo dolgoletne izkušnje, zaradi česar hitro prepoznajo, kaj posameznik potrebuje in mu znajo pomagati na pravi način.

poraVnava Ljubljana se nahaja na odlični lokaciji blizu središča mesta, a je vseeno zelo dobro dostopna tako z mestnim avtobusom kot tudi z osebnim vozilom. Pohvalimo se lahko z velikim parkiriščem, na katerem je vedno prosto mesto za naše stranke. Pisarna se nahaja na naslovu Zaloška 58a, ob cesti pa je tudi velik pano, ki opozarja, kje je potrebno zaviti s ceste.

poraVnava Ljubljana - Predstavitev največje poslovalnice 1

poraVnava Ljubljana – predstavitev ekipe

Nadija Dukić, vodja pravne službe – umirjena in odločna diplomirana pravnica

poraVnava Ljubljana zaposluje tudi pravno specialistko Nadijo Dukić, ki se je ljubljanski ekipi pridružila leta 2021 in vsa ta leta deluje na področju stečajnega prava, delovnega prava, prekrškov, civilnega prava, izvršilnega prava, potrošniškega prava ipd. V letih dela pri poraVnavi je poglobila svoje znanje in se specializirala za zgoraj navedenega področja. Njen nasvet je lahko zelo dragocen, saj pogosto prepreči usodne napake strank, ki se na njo obrnejo za nasvet.

poraVnava Ljubljana Nadija Dukić
poraVnava Ljubljana Nadija Dukić

Ružica Gabrič, vodja PE Ljubljana – vztrajna v komunikaciji s svojimi strankami

Ružica Gabrič se je naši ekipi pridružila leta 2017 in od tedaj uspešno spoznava ustroj delovanja podjetja in poglablja svoje strokovne kompetence. Zaradi svojega izjemnega dela je leta 2020 prevzela vodenje odškodninskih zahtevkov iz naslova civilne odgovornosti ter nezgodnih zavarovanj (poškodbe pri delu, po tretji osebi, lastne poškodbe ipd.), pri čemer je zaradi svoje odločnosti zelo uspešna.

poraVnava Ljubljana Ružica Gabrič
poraVnava Ljubljana Ružica Gabrič

Nela Parezanović, asistentka PE Ljubljana

Tretja v ekipi strokovnjakov poravnava Ljubljana je Nela Parezanović, ki se vsakodnevno ukvarja z odškodninskimi zahtevki s področja prometnih nesreč. Kolektivu se je pridružila v letu 2022, a z delom v PE Ljubljana vsakodnevno nadgrajuje svoje znanje in z velikim zanimanjem spremlja obsežno delo v poslovalnici Ljubljana. Pozna trike in ovire ter nasvete za uspešno zdravljenje telesnih poškodb po prometni nesreči, prav tako pa stranke opozori na morebitne pasti pri vlaganju odškodninskega zahtevka.

poraVnava Ljubljana Nela Parezanović
poraVnava Ljubljana Nela Parezanović

poraVnava Ljubljana – etični kodeks pri delu s strankami

V ekipi poraVnava Ljubljana prisluhnemo vsaki stranki, ki rabi pomoč. Vedno poskušamo najti kvalitetno ter za stranko ugodno rešitev. Nikoli ne ravnamo v nasprotju z željami stranke. Strank nikoli ne zavajamo in če ocenimo, da ji ne moremo pomagati, jo poskusimo usmeriti na pravo pot, saj je dobra stranka le zadovoljna stranka in to je naš glavni cilj in vodilo pri našem delu.

poraVnava Ljubljana – obrazov ne skrivamo pred strankami

poraVnava Ljubljana se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in z obilico znanja, kar je naša prednost pred ostalimi podjetji, ki se ukvarjajo s podobno dejavnostjo. Poleg tega se ne skrivamo za lažnimi imeni, ampak s svojo fizično prisotnostjo stojimo za svojim delom. V vseh letih delovanja si je poraVnava ustvarila renome resnega podjetja, ki se postavi za svoje stranke, gre za njih do konca in se ne pusti zavajati z lažnimi obljubami in prenizkimi ponudbami. 

Primerjava odškodninskih podjetji v Sloveniji 

poraVnava Ljubljana – nasvet za 1.000.000 evrov 

Tako kot sami ne servisiramo osebnega vozila, se ne friziramo sami in ne popravljamo sami razbitega stekla na telefonu, je prav, da tudi na pravnem področju delo prepustimo strokovnjakom, ki so za to podkovani. Pogosto je delo brez poglobljenega znanja z določenega področja lahko pogubno in vodi v neizogiben poraz. Imejte se radi in svoje pravne težave prepustite pravim strokovnjakom, ki bodo najboljše branili vaše pravne interese ter za vas poiskali najboljšo rešitev.

poraVnava Ljubljana ima v svoji ekipi vrhunske strokovnjake, ki poznajo ogromno pasti, na katere stranka ne bi niti pomislila.

Razbremenite se skrbi ter svojo težavo prepustite izkušenim poznavalcem, bodite brezskrbni in nam prepustite, da speljemo vašo zadevo od začetka do konca. Naša ekipa strokovnjakov cel teden dela z odločnim tempom, da lahko zadosti povpraševanju, ki ga prejme, zaradi česar se vedno razveselimo petkov, ko si po 15. uri malo oddahnemo in poklepetamo, kakšni izzivi nas čakajo v prihodnjem tednu. Prednost naše ekipe je, da se medsebojno odlično razume, z veseljem si priskočimo na pomoč, zaradi česar naše delo poteka ustaljeno in nemoteno. S skupnimi močmi premagamo vsak izziv, ki se postavi pred nas.

Prejemniki prestižnega certifikata “Platinasta boniteta odličnosti”

poraVnava Ljubljana oz. naše podjetje poraVnava d.o.o. je edino med odškodninskimi družbami, ki je prejelo “Platinasto boniteto odličnost”. Gre za certifikat evropskega analitičnega podjetja Bisnode, ki deluje v 19ih državah in ga ni mogoče prejeti prej kot v osmih letih stalnega nadzora iz njihove strani.

poraVnava Ljubljana - Predstavitev največje poslovalnice 2

PORAVNAVA LJUBLJANA – DOKAZ POVEČANEGA ZAUPANJA V NAŠE DELO

poraVnava Ljubljana – Prejemniki certifikata SLO Excellent SMO

Gospodarska zbornica nam pred leti podelila tudi certifikat SLO Excellent SMO, ki ravno tako dokazuje, da je naše način nešega poslovanja boljši od načina poslovanja naše konkurence. Zato nam lahko tudi bolje zaupate kot naši konkurenci. ZLATA ODLICNOST exelence

Nasvet ekipe poraVnava Ljubljana

Vedno pravimo, da ljudje izbiramo s kom bomo sodelovali ali od koga bomo kupili na osnovi več dejavnikov. Prvi stik je zagotovo zelo pomemben zato se trudimo ustvarjati prijetno okolje za naše stranke in se pri tem popolnoma nič pretvarjamo. Takšni smo! Preprosti in dosegljivi.

Tudi, če se ne odločite za nas, se čim prej odločite za nekoga drugega, ki vas bo takoj po nesreči vodil skozi celoten postopek zdravljenja in pridobivanja odškodnine. V tem postopku imate sedaj velik in mogočen sistem, ki se je v tem času preoblikoval v vašega največjega nasprotnika katerga cilj je prejem čim nižje odškodnine. Vedno pa apeliramo na vse, da se za storitve, kot jih ponujamo mi, odločajo tudi na osnovi strokovnosti, številčnosti zaposlenih ter dostopnosti. Tukaj smo res da v veliki prednosti pred konkurenco a vseeno ne spimo na lovorikah.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Nateg vratnih mišic

Če berete ta članek, ste verjetno doživeli prometno nesrečo ali jo je kdo od vaših bližnjih. Če ste preverjali iskalni niz »nateg vratnih mišic«, se

Več »

Odvzem vozniškega dovoljenja

Odvzem vozniškega dovoljenja? Pridobite ga nazaj! So vam pristojni organi prepovedali nadaljnjo vožnjo in vam odvzeli vozniško dovoljenje ali ste presegli 18 kazenskih točk? V

Več »

Odškodnina prometna nesreča

ODŠKODNINA PROMETNA NESREČA: nujno preberite kdaj vam pripada! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo – niti

Več »

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …