fbpx

Poravnava Ljubljana – Predstavitev največje poslovalnice

Poravnava Ljubljana ima ekipo zagnanih pravnih strokovnjakov, ki daje poudarek na kvalitetno storitev za stranko. Vsi zaposleni imajo dolgoletne izkušnje, zaradi česar hitro prepoznajo, kaj posameznik potrebuje in mu znajo pomagati na pravi način.

Poravnava Ljubljana se nahaja na odlični lokaciji blizu središča mesta, a je vseeno zelo dobro dostopna tako z mestnim avtobusom kot tudi z osebnim vozilom. Pohvalimo se lahko z velikim parkiriščem, na katerem je vedno prosto mesto za naše stranke. Pisarna se nahaja na naslovu Zaloška 58a, ob cesti pa je tudi velik pano, ki opozarja, kje je potrebno zaviti s ceste.

Poravnava Ljubljana - Predstavitev največje poslovalnice 1

Poravnava Ljubljana – predstavitev ekipe

Jure Peer – 15 let izkušenj pri delu z odškodninami v prometni nesreči

V ekipi poravnava Ljubljana delajo 3 odlični strokovnjaki, ki pokrivajo svoja področja. Jure Peer se vsakodnevno ukvarja z odškodninskimi zahtevki s področja prometnih nesreč. Na tem področju dela že več kot 15 let, zaradi česar ima izjemno bogate izkušnje in znanje, podkrepljeno z dolgoletno prakso.Tudi lastno. Pozna vse trike in ovire ter nasvete za uspešno zdravljenje telesnih poškodb po prometni nesreči, prav tako pa stranke opozori na morebitne pasti pri vlaganju odškodninskega zahtevka.

Alma Alič, – umirjena in odločna diplomirana pravnica

Poravnava Ljubljana zaposluje tudi pravno specialistko Alma Alič, ki se je ljubljanski ekipi pridružila leta 2015 in vsa ta leta deluje na področju stečajnega prava, delovnega prava, prekrškov, civilnega prava, izvršilnega prava, potrošniškega prava ipd. V petih letih je poglobila svoje znanje in se specializirala za zgoraj navedenega področja. Njen nasvet je lahko zelo dragocen, saj pogosto prepreči usodne napake strank, ki se na njo obrnejo za nasvet.

Ružica Gabrič – vztrajna v komunikaciji s svojimi strankami

Ružica Gabrič se je naši ekipi pridružila leta 2017 in od tedaj uspešno spoznava ustroj delovanja podjetja in poglablja svoje strokovne kompetence. Zaradi svojega izjemnega dela je leta 2020 prevzela vodenje odškodninskih zahtevkov iz naslova civilne odgovornosti ter nezgodnih zavarovanj (poškodbe pri delu, po tretji osebi, lastne poškodbe ipd.), pri čemer je zaradi svoje odločnosti zelo uspešna.

PoravnavaLjubljana

PORAVNAVA LJUBLJANA – Z LEVE: RUŽICA, JURE, ALMA

Poravnava Ljubljana – etični kodeks pri delu s strankami

V ekipi poravnava Ljubljana prisluhnemo vsaki stranki, ki rabi pomoč. Vedno poskušamo najti kvalitetno ter za stranko ugodno rešitev. Nikoli ne ravnamo v nasprotju z željami stranke. Strank nikoli ne zavajamo in če ocenimo, da ji ne moremo pomagati, jo poskusimo usmeriti na pravo pot, saj je dobra stranka le zadovoljna stranka in to je naš glavni cilj in vodilo pri našem delu.

Poravnava Ljubljana – obrazov ne skrivamo pred strankami

Poravnava Ljubljana se ponaša z dolgoletnimi izkušnjami in z obilico znanja, kar je naša prednost pred ostalimi podjetji, ki se ukvarjajo s podobno dejavnostjo. Poleg tega se ne skrivamo za lažnimi imeni, ampak s svojo fizično prisotnostjo stojimo za svojim delom. V vseh letih delovanja si je poraVnava ustvarila renome resnega podjetja, ki se postavi za svoje stranke, gre za njih do konca in se ne pusti zavajati z lažnimi obljubami in prenizkimi ponudbami. 

Primerjava odškodninskih podjetji v Sloveniji 

Poravnava Ljubljana – nasvet za 1.000.000 evrov 

Tako kot sami ne servisiramo osebnega vozila, se ne friziramo sami in ne popravljamo sami razbitega stekla na telefonu, je prav, da tudi na pravnem področju delo prepustimo strokovnjakom, ki so za to podkovani. Pogosto je delo brez poglobljenega znanja z določenega področja lahko pogubno in vodi v neizogiben poraz. Imejte se radi in svoje pravne težave prepustite pravim strokovnjakom, ki bodo najboljše branili vaše pravne interese ter za vas poiskali najboljšo rešitev.

PoraVnava Ljubljana ima v svoji ekipi vrhunske strokovnjake, ki poznajo ogromno pasti, na katere stranka ne bi niti pomislila.

Razbremenite se skrbi ter svojo težavo prepustite izkušenim poznavalcem, bodite brezskrbni in nam prepustite, da speljemo vašo zadevo od začetka do konca. Naša ekipa strokovnjakov cel teden dela z odločnim tempom, da lahko zadosti povpraševanju, ki ga prejme, zaradi česar se vedno razveselimo petkov, ko si po 15. uri malo oddahnemo in poklepetamo, kakšni izzivi nas čakajo v prihodnjem tednu. Prednost naše ekipe je, da se medsebojno odlično razume, z veseljem si priskočimo na pomoč, zaradi česar naše delo poteka ustaljeno in nemoteno. S skupnimi močmi premagamo vsak izziv, ki se postavi pred nas.

Prejemniki prestižnega certifikata “Platinasta boniteta odličnosti”

Poravnava Ljubljana oz. naše podjetje Poravnava d.o.o. je edino med odškodninskimi družbami, ki je prejelo “Platinasto boniteto odličnost”. Gre za certifikat evropskega analitičnega podjetja Bisnode, ki deluje v 19ih državah in ga ni mogoče prejeti prej kot v osmih letih stalnega nadzora iz njihove strani.

Poravnava Ljubljana - Predstavitev največje poslovalnice 2

PORAVNAVA LJUBLJANA – DOKAZ POVEČANEGA ZAUPANJA V NAŠE DELO

Poravnav Ljubljana – Prejemniki certifikata SLO Excellent SMO

Gospodarska zbornica nam pred leti podelila tudi certifikat SLO Excellent SMO, ki ravno tako dokazuje, da je naše način nešega poslovanja boljši od načina poslovanja naše konkurence. Zato nam lahko tudi bolje zaupate kot naši konkurenci. ZLATA ODLICNOST exelence

ZLATA ODLICNOST exelence Poravnava

Poravnava LJUBLJANA – SLO EXCELLENT.

Nasvet ekipe Poravnava Ljubljana

Vedno pravimo, da ljudje izbiramo s kom bomo sodelovali ali od koga bomo kupili na osnovi več dejavnikov. Prvi stik je zagotovo zelo pomemben zato se trudimo ustvarjati prijetno okolje za naše stranke in se pri tem popolnoma nič pretvarjamo. Takšni smo! Preprosti in dosegljivi.

Tudi, če se ne odločite za nas, se čim prej odločite za nekoga drugega, ki vas bo takoj po nesreči vodil skozi celoten postopek zdravljenja in pridobivanja odškodnine. V tem postopku imate sedaj velik in mogočen sistem, ki se je v tem času preoblikoval v vašega največjega nasprotnika katerga cilj je prejem čim nižje odškodnine. Vedno pa apeliramo na vse, da se za storitve, kot jih ponujamo mi, odločajo tudi na osnovi strokovnosti, številčnosti zaposlenih ter dostopnosti. Tukaj smo res da v veliki prednosti pred konkurenco a vseeno ne spimo na lovorikah.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

poravnava d.o.o. Celje

Poravnava Celje nudi Celjanom in vsem prebivalcem Savinjske kvalitetno pravno svetovanje že dolgih 16 let.  Leta 2004 se je na Ljubljanski ulici v Celju prvič

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …