fbpx

NAGRADNA IGRA – Podarjamo dve letni vinjeti 2018 brezplačno – Poravnava – prvi v Sloveniji 080 13 14

Kmalu bo novo leto in kot bi mignil bo tu tudi 31. januar, ko nam bo potekla letna vinjeta. Zato smo se odločili, da vam podarimo dve letni vinjeti brezplačno. Vse kar morate narediti je, da všečkate našo družabno stran Poravnava – prvi v Sloveniji 080 13 14 in JAVNO (public) delite to sliko oz. povezavo do nagradne igre, ter v komentar in vaši objavi označiti našo stran Poravnava – prvi v Sloveniji 080 13 14 ter še tri prijatelje. Morda letno vinjeto prejmete brezplačno prav vi!

POGOJI IN PRAVILA SODELOVANJA V NAGRADNI IGRI

PORAVNAVA – VINJETA 2018

  1. Organizator nagradne igre je Poravnava, d.o.o., Trg zbora odposlancev 64, 1330 Kočevje.
  2. V nagradni igri lahko sodelujejo zgolj polnoletne fizične osebe, ki so državljani Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju nagradne igre, kot tudi ne njihovi ožji sorodniki.
  3. Pogoji pa so: všečkanje naše strani Poravnava na družabnem omrežju in javno (public) deliti fotografijo oz. povezavo nagradne igre, ter v objavi in komentarju označiti našo stran Poravnava – prvi v Sloveniji 080 13 14  še tri prijatelje, v času trajanja objave nagradne igre (10.11.2017 – 31.12.2017).
  4. Nagradna igra poteka od 10.11.2017 do vključno 31.12.2017 do 23:59.
  5. Na spletnem mestu https://www.poravnava.si bo javno objavljeno ime nagrajenca Nagrajenec bo izžreban, žreb izvede komisija. Žrebanje bo izvedeno 05.01.2018 ob 12:00 na sedežu podjetja. Vsakdo lahko sodeluje v nagradni igri le enkrat. Če komisija ugotovi, da je ena oseba sodelovala z več profili (oz. lažnimi računi) je iz nagradne igre izključena. Izžrebana bosta 2 nagrajenca, ki bosta po žrebu posredovala vse potrebne podatke. Nagrajenec je dolžan prevzeti nagrado (vinjeto) v roku tedna dni.

6.Nagradi: 2x po 1 letna VINJETA!

  1. Rezultati nagradne igre so dokončni. Nagrade ni mogoče zamenjati ali izplačati v gotovini, prav tako ni možen prenos nagrade na drugo osebo, kot je bila izžrebana. Pritožba ni mogoča. Sodelovanje udeleženca v nagradni igri se šteje za osebno privolitev posameznika v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov – uradno prečiščeno besedilo (Ur. list RS, št. 94/07; vb nadaljevanju: ZVOP-1-UPB1), da organizator nagradne igre hrani podatke udeleženca in jih obdeluje ter uporablja za namene izvajanja nagradne igre in za namene neposrednega trženja (obveščanja o svojem poslovanju, ponudbi, novostih in akcijah). Pridobljene osebne podatke bo organizator nagradne igre skrbno varoval in uporabljal v skladu z ZVOP-1-UPB1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Udeležencem so skladno z ZVOP-1-UPB1 zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo nanje. Udeleženec nagradne igre lahko kadar koli pisno zahteva, da se njegovi podatki začasno ali trajno prenehajo uporabljati za namen neposrednega trženja.
  2. Udeleženci nagradne igre so seznanjeni z njenimi pravili in se zavezujejo, da bodo upoštevali pravila nagradne igre ter jamčijo, da so posredovani podatki pravilni.
  3. V primeru kakršnegakoli spora ali nejasnosti štejejo ta pravila za prevladujoča glede na vse druge objave, bodisi v tiskani, elektronski ali katerikoli drugi obliki. Organizator lahko spremeni pravila, če to zahtevajo vzroki tehnične ali komercialne narave ali vzroki na strani javnosti. O morebitnih spremembah pravil bodo udeleženci obveščeni na naši družabni strani in na https://www.poravnava.si.

Ljubljana, november 2017

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …