fbpx

Zaradi neprimerne podlage Trg Leona Štuklja še vedno nevarno spolzek

V zimskem času, še posebej v dnevih, ko se temperature niti čez dan ne povzpnejo nad ničlo so poškodbe zaradi padcev na poledenelih javnih površinah izredno pogoste. Tudi na naš naslov se je v teh dneh obrnilo mnogo oškodovancev, ki so poškodbo utrpeli ravno zaradi neočiščenih in neurejenih javnih površin.

Trenutno pa so v večji nevarnosti predvsem prebivalci štajerske prestolnice, posebej tisti, ki so se želeli sprehoditi po trgu Leona Štuklja, ki je trenutno (vsaj v Mariboru) v najslabšem stanju. Razlog zato je neprimerna talna površina, saj je kitajski granit, ki so ga postavili pred sedmimi leti zelo občutljiv, zaradi česar tal ne smejo niti soliti, temveč jih lahko zgolj posipajo s peskom, ki pa je pri tako nizkih temperaturah neučinkovit. Zakaj so se odgovorni v času prenove trga odločil za kamen, ki je neprimeren za naše vremenske razmere sicer ni popolnoma jasno, zagotovo pa je k temu pripomogla tudi cena. Je pa vprašanje ali se bo občini ta odločitev dejansko izplačala.

Kolikor ste tudi vi žrtev poledenelih in neurejenih pohodnih površin, vam svetujemo, da ob padcu takoj obvestite policijo, da se naredi vsaj uradni zaznamek, ki vašo pot do odškodnine precej olajša.

Želite še več koristnih informacij? Obiščite našo spletno stran www.poravnava.si ali VŠEČKAJTE NAŠO STRAN, lahko pa tudi pokličete na brezplačno telefonsko številko 080-13-14, kjer vas bodo strokovnjaki na področju odškodninskega prava, vodili skozi postopek.

Več informacij o poškodbi na javni površini

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …