fbpx

Z našim posredovanjem do nove sedežne garniture! Poravnava 080 13 14

Na nas se je obrnila stranka, ki je pred časom kupila novo sedežno garnituro iz pravega usnja. Zaradi okrevanja po poškodbi, je le to odprla in začela uporabljati nekaj mesecev po nakupu. Kmalu po začetku uporabe sedežne garniture pa so se pričele pojavljati skrite napake, in sicer se je na določenih delih garniture pričelo luščiti usnje, popustili so nekateri šivi, poleg tega pa je sedalni del postajal vse mehkejši že po nekajkratni uporabi.

Stranka je želela sama uveljavljati stvarno napako, vendar se je pri tem soočala z neodzivnostjo prodajalca ter z vsiljevanjem njihovega predloga, da angažirajo tapetnika, ki bo zamenjal prevleko na delih, kjer se je sedežna garnitura luščila. Stranka je tako uvidela, da sama ne bo zmogla uspešno uveljaviti svojih pravic, zato se je po pomoč obrnila na naše podjetje Poravnava d.o.o. . Naši strokovnjaki so skrbno preverili celotno dogajanje ter z zgolj enim dopisom dosegli, da je prodajalec nemudoma kontaktiral stranko ter ji ponudil, da si pride izbrati v trgovino novo sedežno garnituro.

Žal se podobne zgodbe dogajajo vsakodnevno. Prodajalci se namreč zavedajo, da so stranke v večini primerov laiki na pravnem področju in jim zato poskusijo vsiliti svoje predloge ter tako doseči, da se situacija reši predvsem v njihovo in ne v strankino korist. Zato vam v takih primerih svetujemo, da se obrnete na naše strokovnjake, ki vam bodo na podlagi bogatih izkušenj in znanja, pomagali uresničiti vaše pravice na način, ki si ga želite vi in ne prodajalec!

Za vsa vprašanja nas lahko kontaktirajte na mail info@poravnava.si ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …