fbpx
odškodnina za ferari prometno nesrečo

Z avtom naletel na luknjo in prejel 10.000 evrov odškodnine za prometno nesrečo

Še več informacij lahko najdete na naše spletni strani odškodnina za prometno nesrečo.
Maja 2016 je Scott Nicholas s svojim Ferrarijem 458 v mestu Peterborough v Angliji naletel na luknjo in poškodoval vozilo. Nesreča se je zgodila okoli 22:30 ure, ko je začutil, da je vozilo nekaj udarilo. Istočasno se je aktivirala zračna blazina na sopotnikovem sedežu in ni malo manjkalo, da bi 44-letnik zapeljal na drugo stran ceste in se zaletel v nasproti vozeče vozilo. Ko je ustavil in izstopil, da bi preveril kaj je narobe je ugotovil, da je zapeljal v veliko luknjo v asfaltu ter poškodoval tudi platišče. Škodo so ocenili na več kot 6000 evrov vozila pa ni mogel uporabiti kar tri mesece, saj je bilo potrebno čakati na dele iz Italije.
Zaradi vsega naštetega se je Lastnik Ferrarija odločil za tožbo in tako vložil tožbo zoper mesto Peterborough, ki je vzdrževal ceste. Po nekaj mesecih je sodnik presodil v korist lastnika Ferrarija in mestu naložil plačilo odškodnine v višini 10.000 evrov katero pa je oškodovanec namenil za dobrodelne namene.
Tudi v Sloveniji je vzdrževalec ceste dolžan poskrbeti, da je cesta varna in, da nima lukenj. V primeru, da se vam pripeti podobna nesreča je nujno potrebno poklicati policijo, ki bo naredila zapisnik ter dokumentirala dejansko stanje. Policijski zapisnik pa je osnova za poplačilo škode oz. za prejem odškodnine.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …