fbpx

V Mariboru z vozilom skozi steno garažne hiše

Poravnava. Odškodnina je naš cilj. Strokovnjaki za odškodnine.

O dokaj nenavadni nesreči v Mariboru je poročala tudi Uprava za zaščito in reševanje RS, ki je javnost obvestila tudi o tem, da v neljubem dogodku ni bil nihče poškodovan, kar je glede na možne posledice zelo dobra novica.

Kot smo v naslovu zapisali je voznik v tretjem nadstropju garažne hiše v Mariboru, verjetno z nenamenskim naglim pospeševanjem, prebil zaščitno ograjo ter s prvim delom vozila zapeljal čez rob. Če bi bila hitrost večja bi se lahko kaj kmalu zgodilo, da bi z vozilom zapeljala predaleč in padel cca 15 m globoko. Posledice bi bile zagotovo hude zato je na mestu vprašanje o kakovosti gradnje oz. trdnosti zaščitne ograje v garažnih hišah.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …