fbpx

Ste na Hrvaškem napačno parkirali?

V zadnjem času nas obišče veliko strank, ki so iz strani družbe Euro Parking Collection iz Londona prejeli dopis v katerem jih terjajo za plačilo domnevno neplačanih parkirnin na Hrvaškem. Pred dnevi pa je naše dosedanje pritožbene razloge potrdila tudi informacijska pooblaščenka, saj je javno objavila, da je slovenska odvetniška družba, ki je za angleško podjetje pridobivala osebne podatke lastnikov motornih vozil, to počela nezakonito.

Kot smo že omenili je slovenska odvetniška družbe osebne podatke pridobivala za družbo Euro Parking Collection (EPC). A ker je slednja potem sama izvajala dejanja izterjave in ne preko slovenske odvetniške družbe, niso bili izpolnjeni pogoji za pridobivanje osebnih podatkov na podlagi zakona o odvetništvu. Takšne pritožbene razloge smo tudi sami ves čas navajali in zavračali izterjavo iz strani družbe Euro Parking Collection (EPC).

Pomembno pa je poudariti, da nezakonito pridobivanje osebnih podatkov oz. spregledanje pomembnih členov v zakonu o odvetništvu, ne vpliva na obstoj dolga zaradi neplačane parkirnine. Na kratko: lahko se zavrne izterjava iz strani družbe Euro Parking Collection, a še vedno ste dolžni poravnati kazen za napačno parkiranje.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …