fbpx

Prometna nesreča z migranti, več je mrtvih – kako do odškodnine

V zadnjem času sta se v Srbiji zgodili vsaj dve hujši nesreči, v katerih so bili udeleženi migranti iz Sirije, Afganistana in Iraka. V nedavni nesreči, ki se je zgodila na avtocesti med Beogradom in Nišem so kar trije umrli, od tega en otrok, deset pa jih je bilo ranjenih, od tega 5 otrok. V VW Passatu, ki se je zaletel v zaščitno ograjo pod podvozom, se je stiskalo kar 13 migrantov. Voznik Passata je po prometni nesreči pobegnil s kraja nesreče, vendar ne glede na to, so vsi poškodovani upravičeni do pravične odškodnine iz naslova obveznega avtomobilskega zavarovanja voznika.

Ste bili tudi vi udeleženi v prometni nesreči? Ne odlašajte in nas kontaktirajte na brezplačno št. 080 13 14 ali nam pišite na info@poravnava.si in pomagali vam bomo priti do najvišje možne odškodnine.

Lahko si ogledate več vsebin na spletni strani : Poravnava – odškodnina domača stran ali na blogu z veliko koristnimi  članki iz področja prava

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …