fbpx

Predstavitev poslovalnice – Poravnava Kočevje

Poravnava Kočevje je najstarejša in hkrati najmlajša pisarna Poravnave. Pisarna stranke sprejema že 19 let, odkar je bilo podjetje prvič ustanovljeno, ter zanje pridobiva odškodnine in jim pomaga iz pravnih zagat. Hkrati pa je najmlajša, saj od februarja 2020 deluje v popolnoma novih prostorih na Ljubljanski c. 17, nasproti knjigarne. Skoraj vsak, ki vstopi v naše nove prostore, ne more prehvaliti opremljenosti in stila, s katerim sprejmemo stranko. Poravnava Kočevje ima na voljo tudi veliko parkirišče, kjer imajo naše stranke vedno prostor za svoje jeklene konjičke.

Predstavitev poslovalnice - Poravnava Kočevje 1

Prav tako se je PoraVnava Kočevje v l. 2019 okrepila z novo vodjo pisarne, Irmo Samantho Knez, mag. prav. (UN), ki je storitev dvignila na novo, višjo raven. V pisarni zdaj vodimo tudi vse primere odškodnin za izbrisane v bankah, svetujemo pa tudi podjetjem, saj je ga. Knez magistrirala iz gospodarskega prava pri priznanem prof. dr. Grilcu, ki je bil do nedavnega dekan Pravne Fakultete v Ljubljani. V prihodnosti nameravamo področje še razširiti na svetovanje podjetjem in posameznikom glede vzpostavitve spletne trgovine in spletnih strani.

Prevzela je tudi vodenje rubrike Pravni nasvet v časopisih Mestnik, Kočevar in Krošnjar, kjer mesečno objavimo vprašanje, ki se pojavi v pisarni poraVnava Kočevje. Na ta način širimo znanje o manj poznanih pravnih dilemah, s katerimi pa se večina naših bralcev sreča vsaj enkrat v življenju. Obenem pa gre za teme, o katerih ne vemo ničesar, dokler se ne pripeti nam. Potem pa bi radi ukrepali hitro, a ne vemo kako. Namen rubrike je, da bralce seznani z dilemo, v kateri se je znašla naša stranka, da bodo vedeli ukrepati, če se kdaj v podobni zagati znajdejo sami. S tem uresničujemo enega temeljnih ciljev našega podjetja – Pomagati pri pravnih zagatah.

V prostem času pa rada bere, ter skuha kakšen dober LCHF recept, s čimer večkrat razvaja tudi ostale v pisarni poraVnava Kočevje. Skozi vse leto pa rada kampira in se prepušča prijetnemu ugodju, ki ga nudi narava.

Predstavitev poslovalnice - Poravnava Kočevje 2

V času, kar je PoraVnava Kočevje pod njenim vodstvom, se je še izboljšala klima v podjetju in povečala korespondenca med strankami in zavarovalnicami. Ga. Knez se je pokazala za zagrizeno nasprotnico krivic. Ko posameznik pride v pisarno s težavo (naj bo to odločba, poziv, neupravičeno izdan račun), kjer nastopa kot šibkejša stranka in ne ve kako bi se krivici izognil, ni pravnega sredstva, ki ga ne bo izkoristila, samo da doseže pravico pri stranki. Tako je že nekajkrat posredovala pri pritožbenih komisijah in dosegla, da se je zavrnitev zahtevka spremenila v pravično, maksimalno izplačilo. V primeru, kjer je šlo le za manjšo udarnino, pa je za stranko dosegla povišanje odškodnine za več 100 € in včasih tudi za več tisoč evrov! Stranka je našo pisarno zapustila zadovoljna, da se je obrnila na Poravnavo Kočevje.

Predstavitev poslovalnice - Poravnava Kočevje 3

Cilji pisarne Poravnava Kočevje so zadovoljne stranke in pošten odnos. Vedno stranki vnaprej predstavimo potek in predvideno trajanje postopka ter z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja. Vprašanja aktivno vzpodbujamo, saj se tako pokrije kar največ neznank. Poravnava Kočevje je v delovnem času vedno dosegljiva – po telefonu, po e-mailu, celo po Viberju – izven delovnega časa pa je vedno na voljo dežurni sodelavec, ki sprejme vaš klic. Stranke tudi redno obveščamo o poteku njihovega postopka preko SMS sporočil. Vedno vzpodbujamo stranko, naj se oglasi pri nas, če ima kakšno pravno dilemo ter, če je v dvomih, ali ji pripada odškodnina. Prej, kot se nekdo oglasi v pisarni Poravnava Kočevje, prej mu/ji lahko pomagamo in ga/jo usmerimo na pravo pot, da zaščiti svoje pravice.

Poravnava Kočevje se vedno tudi maksimalno trudi, da ustreže svojim strankam in jim pride naproti. Tako, kot imamo odprto komunikacijo preko več kanalov, nam lahko tudi dokumentacijo vedno dostavite v pisarno, po pošti, po e-mailu ali kar v hišni nabiralnik, če pridete mimo pisarne izven delovnega časa. V času karantene, smo tudi rizičnim skupinam vedno omogočali brezstično poslovanje ter vsaki stranki pomagali, da ji ni bilo potrebno hoditi od doma in se izpostavljati nevarnosti.

Najbolj veseli smo, ko se stranka na nas obrne še pravočasno, preden naredi kakšno neumnost. Ogromno je primerov, ko stranka na nekatere bistvene ovire ni pomislila. Potem pa se oglasi pri nas v pisarni Poravnava Kočevje, skupaj se o zadevi pogovorimo in ugotovimo najboljšo pot. Hkrati je stranka tudi pomirjena, saj se je o zadevah, ki nas bremenijo, vedno lepo pogovoriti z nekom, ki ti prisluhne in, ki ti lahko pomaga. Vsi vemo, da potem dobimo ponovno občutek moči, da le ni vse izgubljeno in, da zadeva še zdaleč ni tako črna ali nedosegljiva, kot se nam je sprva zdelo.

PoraVnava Kočevje z polnim novim zagonom, novimi prostori, novo vodjo in novimi področji dela hiti naprej proti še večjim uspehom kot kadarkoli prej. Z veseljem vas pričakujemo pri nas, na naslovu Ljubljanska c. 17, 1330 Kočevje.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …