fbpx
poraVnava Kočevje predstavitev poslovalnice

poraVnava Kočevje – Predstavitev poslovalnice

poraVnava Kočevje je najstarejša in hkrati najmlajša pisarna poraVnave 

Pisarna stranke sprejema že 19 let, odkar je bilo podjetje prvič ustanovljeno, ter zanje pridobiva odškodnine in jim pomaga iz pravnih zagat. Hkrati pa je najmlajša, saj od februarja 2020 deluje v popolnoma novih prostorih na Ljubljanski c. 17, nasproti knjigarne.

Skoraj vsak, ki vstopi v naše nove prostore, ne more prehvaliti opremljenosti in stila, s katerim sprejmemo stranko.

Prostori Poravnava Kočevje
Prostori poraVnava Kočevje

poraVnava Kočevje ima na voljo tudi veliko parkirišče, kjer imajo naše stranke vedno prostor za svoje jeklene konjičke. Pisarno si lahko ogledate v spodnjem videu.

 

Prav tako se je poraVnava Kočevje v l. 2021 okrepila z novo vodjo pisarne, Lano Ferhatbegovič,  dipl. prav. (UN), ki je storitev dvignila na novo, višjo raven. Prav tako se je z njenim prihodom povečalo število strank, saj pri svojem delu uporablja tudi hrvaški in bosanski jezik.

poraVnava Kočevje Lana
poraVnava Kočevje Lana Ferhatbegovič

Prevzela je tudi vodenje rubrike Pravni nasvet v časopisih Mestnik, Kočevar in Krošnjar, kjer mesečno objavimo vprašanje, ki se pojavi v pisarni poraVnava Kočevje. Na ta način širimo znanje o manj poznanih pravnih dilemah, s katerimi pa se večina naših bralcev sreča vsaj enkrat v življenju. Obenem pa gre za teme, o katerih ne vemo ničesar, dokler se ne pripeti nam. Potem pa bi radi ukrepali hitro, a ne vemo kako. 

Namen rubrike je, da bralce seznani z dilemo, v kateri se je znašla naša stranka, da bodo vedeli ukrepati, če se kdaj v podobni zagati znajdejo sami. S tem uresničujemo enega temeljnih ciljev našega podjetja – Pomagati pri pravnih zagatah.

Stranka je našo pisarno zapustila zadovoljna, da se je obrnila na poraVnavo Kočevje.

Uspešno rešen primer ne polepša dneva samo moji stranki, ampak vsakič tudi meni.

V PE poraVnava Kočevje pa ji pri delu pomaga Katja Klarič, naša najmlajša zaposlena, ki pa je pri poraVnavi zaposlena že od leta 2019 in sicer kot asistentka za PE Murska Sobota. V letu 2022 pa je postala asistentka v poraVnava Kočevje. Njeno delo obsega pomoč pri pisanju in oddaji odškodninskih zahtevkov in komunikacijo s strankami.

poraVnava Kočevje Katja Klarič
poraVnava Kočevje Katja Klarič

Pred delom v podjetju poraVnava tudi sama nisem natančno vedela kaj vam pripada v primeru prometne nesreče, poškodbe pri delu ali v primeru nezgod, ki se nam dogajajo v življenju. To sem se naučila v poraVnavi, zato si želim s svojim znanjem pomagati našim strankam in jim svetovati kako ravnati v primeru nezgode.

Vprašanja aktivno vzpodbujamo, saj se tako pokrije kar največ neznank.

Cilji pisarne poraVnava Kočevje so zadovoljne stranke in pošten odnos. Vedno stranki vnaprej predstavimo potek in predvideno trajanje postopka ter z veseljem odgovorimo na vsa vprašanja.

"Izjemno prijazni in odzivni. Brez težav so nam pomagali in skupaj smo razrešili že dolgo nerazčiščen spor. Hvala! Definitivno priporočam!"
L. C.

poraVnava Kočevje je v delovnem času vedno dosegljiva – po telefonu, po e-mailu, celo po Viberju – izven delovnega časa pa je vedno na voljo dežurni sodelavec, ki sprejme vaš klic.

Stranke tudi redno obveščamo o poteku njihovega postopka preko SMS sporočil. Vedno vzpodbujamo stranko, naj se oglasi pri nas, če ima kakšno pravno dilemo ter, če je v dvomih, ali ji pripada odškodnina.

Prej, kot se nekdo oglasi v pisarni poraVnava Kočevje, prej mu/ji lahko pomagamo in ga/jo usmerimo na pravo pot, da zaščiti svoje pravice.

poraVnava Kočevje se vedno tudi maksimalno trudi, da ustreže svojim strankam in jim pride naproti.

Tako, kot imamo odprto komunikacijo preko več kanalov, nam lahko tudi dokumentacijo vedno dostavite

  • v pisarno,
  • po pošti,
  • po e-mailu ali
  • kar v hišni nabiralnik, če pridete mimo pisarne izven delovnega časa.

 

V času epidemije, smo tudi rizičnim skupinam vedno omogočali brezstično poslovanje ter vsaki stranki pomagali, da ji ni bilo potrebno hoditi od doma in se izpostavljati nevarnosti.

Najbolj veseli smo, ko se stranka na nas obrne še pravočasno, preden naredi kakšno neumnost.

Ogromno je primerov, ko stranka na nekatere bistvene ovire ni pomislila. Potem pa se oglasi pri nas v pisarni poraVnava Kočevje, skupaj se o zadevi pogovorimo in ugotovimo najboljšo pot. Hkrati je stranka tudi pomirjena, saj se je o zadevah, ki nas bremenijo, vedno lepo pogovoriti z nekom, ki ti prisluhne in, ki ti lahko pomaga. 

Vsi vemo, da potem dobimo ponovno občutek moči, da le ni vse izgubljeno in, da zadeva še zdaleč ni tako črna ali nedosegljiva, kot se nam je sprva zdelo.

poraVnava Kočevje s polnim novim zagonom, novimi prostori, novo vodjo in novimi področji dela hiti naprej proti še večjim uspehom kot kadarkoli prej.

Z veseljem vas pričakujemo pri nas, na naslovu Ljubljanska c. 17, 1330 Kočevje.

Pred sedanjo vodjo, Lano Ferhatbegovič, je pisarno vodila Irma Samantha Knez, mag. prav. (UN), ki je sedaj vodja pisarne poraVnava Novo mesto.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Nateg vratnih mišic

Če berete ta članek, ste verjetno doživeli prometno nesrečo ali jo je kdo od vaših bližnjih. Če ste preverjali iskalni niz »nateg vratnih mišic«, se

Več »

Odvzem vozniškega dovoljenja

Odvzem vozniškega dovoljenja? Pridobite ga nazaj! So vam pristojni organi prepovedali nadaljnjo vožnjo in vam odvzeli vozniško dovoljenje ali ste presegli 18 kazenskih točk? V

Več »

Odškodnina prometna nesreča

ODŠKODNINA PROMETNA NESREČA: nujno preberite kdaj vam pripada! Odškodnina je precej težko razumljiv pojem, saj se z njim – dokler ga ne potrebujemo – niti

Več »

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …