fbpx
pevec-tozi-za-odskodnino

Preberite kateri svetovno znani pevec toži zavarovalnico za odškodnino

Egocentrični glasbenik, ki s svojimi ( ne )premišljenimi izjavami dviguje prah kjerkoli se pojavi, je ponovno poskrbel, da se o njem piše in govori. Tokrat sebe ni razglasil za mesijo, kot je to storil pred dobrim letom in pol temveč se je lotil kar britanske zavarovalniške agencije, ki ne želi izplačati odškodnine zaradi odpovedi turneje iz zdravstvenih razlogov.

Spomnimo, ameriški raper, ki je odraščal v Chicagu je lani novembra odpovedal 21 koncertov v sklopu turneje Saint Pablo, saj je zaradi duševnih težav v bolnišnici preživel osem dni. Tožba proti britanski zavarovalniški agenciji, težka kar 10 milijonov dolarjev, je posledica trditve, da so raperjeve duševne težave posledica uživanja marihuane, kar pa raper odločno zanika. Še bolj ogorčen je raperjev odvetnik Howard King, ki je kritiziral zavarovalniško podjetje, da je z javnostjo delilo zaupne informacije, kot tudi je razočaran nad namigovanji o uživanju marihuane.

Raper, ki je obenem še tekstopisec, producent, podjetnik in modni oblikovalec, ki za Adidas oblikuje kolekcijo Yeezy, je v bolnišnici pristal zaradi domnevne izčrpanosti.

V kolikor še niste ugotovili, je omenjeni svetovno znani pevec, mož ameriške starlete Kim Kardashian, Kanye West.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …