fbpx
pevec-tozi-za-odskodnino

Preberite kateri svetovno znani pevec toži zavarovalnico za odškodnino

Egocentrični glasbenik, ki s svojimi ( ne )premišljenimi izjavami dviguje prah kjerkoli se pojavi, je ponovno poskrbel, da se o njem piše in govori. Tokrat sebe ni razglasil za mesijo, kot je to storil pred dobrim letom in pol temveč se je lotil kar britanske zavarovalniške agencije, ki ne želi izplačati odškodnine zaradi odpovedi turneje iz zdravstvenih razlogov.

Spomnimo, ameriški raper, ki je odraščal v Chicagu je lani novembra odpovedal 21 koncertov v sklopu turneje Saint Pablo, saj je zaradi duševnih težav v bolnišnici preživel osem dni. Tožba proti britanski zavarovalniški agenciji, težka kar 10 milijonov dolarjev, je posledica trditve, da so raperjeve duševne težave posledica uživanja marihuane, kar pa raper odločno zanika. Še bolj ogorčen je raperjev odvetnik Howard King, ki je kritiziral zavarovalniško podjetje, da je z javnostjo delilo zaupne informacije, kot tudi je razočaran nad namigovanji o uživanju marihuane.

Raper, ki je obenem še tekstopisec, producent, podjetnik in modni oblikovalec, ki za Adidas oblikuje kolekcijo Yeezy, je v bolnišnici pristal zaradi domnevne izčrpanosti.

V kolikor še niste ugotovili, je omenjeni svetovno znani pevec, mož ameriške starlete Kim Kardashian, Kanye West.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

5 NASVETOV: Poškodba na delu

Poškodba na delu in odškodnina Ste se poškodovali pri delu? NUJNO preberite kako ravnati po poškodbi pri delu! 1. TAKOJ POIŠČITE ZDRAVNIŠKO POMOČ Prvi korak

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …