fbpx

Poravnavatlon z Damiro v teku

Včeraj, natanko ob 8. uri, se je Damira izpred stavbe Poravnave, poslovalnice v Kočevju, odpravila s polno močjo po začrtani poti t.i. Poravnavatlona. S kolesom bo tako v zgolj sedmih dneh prekolesarila celotno Slovenijo ter na poti obiskala popolnoma vse poslovalnice podjetja Poravnava, ki se nahajajo v desetih krajih po Sloveniji; Kočevje, Ljubljana, Koper, Murska Sobota, Velenje, Maribor, Celje, Kranj, Ptuj in Nova Gorica. Prekolesarila bo približno 150 km na dan, kar je za vsakega rekreativca test psihične in fizične vzdržljivosti. Verjamemo v vztrajnost in moč posameznika, da lahko doseže vse, karkoli si zada, in prepričani smo, da ob Damiri uspelo izpolniti zadani cilj. Zato je Poravnava.si ponosni sponzor prvega tovrstnega dogodka.

Predviden načrt PoraVnavatlona:

Poravnavatlon z Damiro v teku 1

1. dan: Kočevje-Novo mesto-Krško- Brežice-Podčetrtek

2. dan: Podčetrtek-Celje-Velenje-Zreče-Slovenska Bistrica-Ptuj

3. dan: Ptuj-Murska Sobota-Maribor-Slovenj Gradec

4. dan: Slovenj Gradec-Črna na Koroškem-Logarska Dolina-Ljubljana

5. dan: Ljubljana-Cerklje na Gorenjskem-Kranj-Kranjska Gora-Vršič-Bovec

6. dan: Bovec-Kobarid-Tolmin-Nova Gorica-Sežana-Koper

7. dan: Koper-Postojna-Kočevje

Kdo je Damira?

Damira je zelo energična oseba. Svoj prosti čas zelo rada preživlja v naravi in se druži s pozitivnimi ljudmi. V njenem življenju veliko vlogo igra šport v vseh oblikah. Od kolesarjenja do planinarjenja, pohodništva, teka … Poleg športa pa je Damira tudi mamica male Naje, ki vedno spremlja mamičine podvige in navija za njo. Kolesarjenje ji predstavlja sprostitev, odklop možganov od tega »ponorelega« sveta. Najraje kolesari po manj prometnih cestah. Poseben izziv pa so ji kolesarski vzponi. Njeni kolesarski podvigi. Damira kolesari res veliko. Vsako leto gre tradicionalno v Bihać, sedaj že sedmo leto zapored. Poleg tega je bila lani v Budvi – po jadranski magistrali, letos na Vršiču. Večkrat se je povzpela na Strmo reber, lani tudi tekmovalno, kjer je bila četrta v svoji kategoriji. Tekmovanj se sicer ne udeležuje, saj je prevelika gneča. Kolesari zgolj rekreativno, za svojo dušo.

V uredništvu bomo redno spremljali in objavljali novičke o njenem napredku in doživetjih na poti.

Poravnavatlon z Damiro v teku 4

Vabljeni, da nas spremljate.

M.K.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …