fbpx

Poravnava.si svetuje: Čim prej zahtevajte vračilo denarja, da ne boste ostali brez vsega!

Ste že vplačali počitnice? Ste mogoče rezervirali hotel, kupili letalske karte ali pa ste si kako drugače želeli, kar se da hitro, zagotoviti zaslužen dopust? Potovanja so odpovedana, stanje zaradi korona virusa pa je nejasno, nestabilno in nihče ne ve kaj nas čaka v prihodnje. Gre za eno najhujših kriz, turizem pa je trenutno “mrtev”.

Poravnava vam svetuje, da svoj vplačan denar čim prej zahtevate nazaj. To je, med drugim vaša pravica in pa tudi edina pametna odločitev s katero si ne boste škodovali.

Seveda je razlog za krizo povsem drugačen, kot je bil pri drugih krizah, zato obstaja tudi več možnosti, da se bo stanje popravilo bistveno hitreje, kot se predvideva. A kljub vsemu, gre za vaš denar, zato ne odlašajte in ga kar se da hitro zahtevajte nazaj. To storite pisno, da boste imeli dokazilo o svojem zahtevku.

Kot potrošnik imate v primeru odpovedi potovanja, dopusta, … pravico zahtevati:

  • vračilo kupnine v celoti vplačanega zneska,
  • da se vam omogoči dopustovanje takoj, ko bo to mogoče,
  • ali pa, da se vam omogoči dopustovanje kasneje in se vam izda dobropis ali vavčer.

Turistične agencije in drugi ponudniki vam ne smejo vsiljevati nobene izmed drugih opcij ali pa vam jo predstaviti kot edino možnost. Samo vi se lahko odločite za katerokoli izmed možnosti.

V primeru tožb bo zagotovo prihajalo do izigravanja potrošnikov in tako marsikdo ne bo prejel vračila svojega denarja. Tožbe pa so še toliko bolj negotove ravno zaradi nepredvidljivega ravnanja družb v teh časih.

Poravnava.si

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …