fbpx

Poravnava d.o.o. že drugič zapored najboljša odškodninska družba v Sloveniji

Zlata boniteta odličnosti je najprestižnejša verzija bonitetne odličnosti, ki jo podeljuje evropsko priznana skupina Bisnode, ki ima tudi v Sloveniji svojo poslovalnico za preverjanje poslovanja slovenskih poslovnih subjektov. Tudi letos (že šesto leto zapored) je slednja preverjala in spremljala kočevsko podjetje poravnava d.o.o., kateri je že drugo leto zapored podelila certifikat, ki dokazuje, da poraVnava spada med najboljša slovenska podjetja.

Kaj to pomeni?

Enostavno to, kar Poravnava dokazuje že leta, in sicer, da se uvršča med najboljše poslovne subjekte v Sloveniji, saj že četrto leto zapored dosega tudi najvišji bonitetni razred AAA. Poravnava d.o.o. je torej najbolj zanesljivo in kredibilno podjetje z nizkim tveganjem za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji. Namreč, podjetja, ki se ponašajo z nadpovprečno bonitetno vrednostjo na podlagi računovodskih izkazov zadnjega poslovnega leta seveda napovedujejo varnost poslovanja v naslednjem poslovnem letu.

Poravnava d.o.o.je tako edino odškodninsko podjetje v Sloveniji z Zlato boniteto odličnosti.

Poleg najboljše bonitete pa je bilo podjetje samo v zadnjih dveh letih nagrajeno še s:

  • certifikatom Gospodarske zbornice Slovenije Slo Excellent SME
  • svetovno priznanim pečatom bonitetne hiše Dun & Bradstreet, ki ga bolj kot pri nas poznajo v tujini in ga bodo izkoristili pri širitvi na tuje trge

Zlata boniteta odličnosti AAA

So edino odškodninsko podjetje, ki že 4 leta zapored posluje z najboljšo bonitetno oceno AAA. Tako se lahko ponosno predstavijo kot podjetje s samega vrha slovenske piramide registriranih poslovnih subjektov, saj se s to oceno uvrščajo med samo 5,6 % najboljših podjetij v Sloveniji. Podjetja, ki se ponašajo z nadpovprečno bonitetno vrednostjo veljajo za ugledna slovenska podjetja, katerih poslovanje je najboljše, pošteno, zanesljivo ter varno in zato za stranke predstavljajo najmanjše tveganje.

Excellent SME Slovenia

Prestižen certifikat Excellent SME Slovenia, ki jim ga je na podlagi njihovih vrhunskih dosežkov s področja odgovornega in zanesljivega poslovanja ter nadpovprečno kakovostnega in učinkovitega dela podelila Gospodarska zbornica Slovenije. Podjetje Poravnava d.o.o. je edino slovensko odškodninsko podjetje s tem certifikatom.

D&B D-U-N-S Registered

Poravnava d.o.o. pa je prejela še en poseben, globalni pečat ameriškega podjetja Duns & Bredstreet D&B D-U-N-S Registered, ki je edini svetovni ponudnik priložnosti podjetjem, da izboljšajo svoj ugled ter poslovanje na spletu. S tem je podjetje povezano z imenom, ki ga pozna in mu zaupa več milijonov ljudi po vsem svetu. V Sloveniji sicer še ne tako prepoznavna nagrada jim bo na poti do evropskih trgov definitivno pomagala, da se bodo na tako velikem območju lažje in hitreje uveljavili, saj imajo v prihodnosti namen širiti podjetje tudi v tujino.

Torej, Poravnava d.o.o. eno in edino odškodninsko podjetje z Zlato boniteteo odličnosti v Sloveniji iz leta v leto izboljšuje svoje rezultate in s tem dokazuje, da gre za družbo z dolgoletno tradicijo in na tisoče izkušnjami, ki je več kot potrjeno vredna zaupanja.

N.Š.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Zaposlujemo: PRAVNIK V PRAVNI PISARNI

Pridruži se ekipi poraVnave! 🧐 Koga iščemo?🎓 PRAVNIK M/Ž 📍 Kje?Ljubljana 🔥 Kaj nudimo?Polni delovni čas🕓Zaposlitev za nedoločen čas (poskusna doba 6 mesecev)🔒Razgibano delo 🤩Urejeno

Več »

19 let PORAVNAVE

Junija 2002 je bila prvič registrirana domena poravnava.si ter postavljena spletna stran na kateri ste lahko našli vse informacije v zvezi s postopkom pridobivanja odškodnine za

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …