fbpx

PORAVNAVA d.o.o., prejemnica še enega prestižnega certifikata

Naša družba je pred kratkim prejela še eno prestižno priznanje – Certifikat Excellent SME Slovenia, ki nam ga je podelila Gospodarska zbornica Slovenije za naše vrhunske dosežke s področja odgovornega in zanesljivega poslovanja ter kakovostnega in učinkovitega dela.

S tem certifikatom, ki pomeni in potrjuje poslovno odličnost naše družbe, se v Sloveniji lahko ponaša samo 850 podjetij (1,7% vseh posovnih subjektov!), saj se podeljuje le podjetjem, ki izpolnjujejo izredno zahtevne kriterije, izpolnjevanje katerih se preverja skozi celotno veljavnost certifikata. Poslovanje podjetja se torej nenehno pozorno spremlja, kar pomeni, da so podjetja, ki so imetniki certifikata, resnično najkredibilnejši poslovni subjekti, katerim lahko stranke bistveno bolj zaupajo, kot ostalim podobnim podjetjem v panogi, ki se s tem certifikatom ne morejo ponašati.

Veljavnost posmeznega certifikata je omejena na eno leto, v primeru poslabšanja poslovanja pa se cerfikat podjetju odvzame ali pa nadomesti z milejšo obliko “SafeSigned”.

“PoraVnava d.o.o. je edino odškodninsko podjetje v Sloveniji z omenjenim certifikatom, zato nam lahko zaupate, saj je naše poslovanje resnično kakovostno, transparentno, odgovorno ter posledično najboljša, najzanesljivejša in seveda najvarnejša izbira za stranke.”

 

Ivan Gabrič, direktor

PORAVNAVA d.o.o., prejemnica še enega prestižnega certifikata 1

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Poškodba pri delu in odškodnina

Poškodba pri delu je eden najpogostejših razlogov za odsotnost zaposlenega delavca. V večini primerov je za nastalo škodo odgovoren delodajelec, ki odgovornost pogosto prevzema nase

Več »

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …