fbpx

PORAVNAVA d.o.o. prejemnica mednarodno priznanega certifikata

Z letom 2018 smo prejeli posebni pečat D&B D-U-N-S® RegisteredTM.  Gre za edinega svetovnega ponudnika, ki poslovnim subjektom ponuja priložnost, da izboljšajo svoj ugled ter poslovanje na spletu. Od sedaj je naše podjetje povezano z imenom, ki mu že več več kot 175 let zaupajo milijoni po vsem svetu.

Kvalitetno delo našega podjetja je tako opaženo in cenjeno tudi na globalnem trgu, kamor se nameravamo širiti v prihodnje.

Kakovost, izobraževanje zaposlenih, vlaganja v razvoj in etično obnašanje na trgu so naše neulovljive prednosti pred konkurenco, ki nam konstantno prinašajo nagrade, na katere smo več kot ponosni, saj služijo kot dokaz, da smo zaupanja vredno podjetje.

Pri Poravnavi namreč vedno delamo v dobrobit naših strank in se trudimo kar najbolje upravičiti vaše zaupanje.

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

law-scale

Zaposleni izkušeni pravniki

24-hour

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

5 NASVETOV: Poškodba na delu

Poškodba na delu in odškodnina Ste se poškodovali pri delu? NUJNO preberite kako ravnati po poškodbi pri delu! 1. TAKOJ POIŠČITE ZDRAVNIŠKO POMOČ Prvi korak

Več »
Piškotki

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …