fbpx

PORAVNAVA d.o.o. prejemnica mednarodno priznanega certifikata

Z letom 2018 smo prejeli posebni pečat D&B D-U-N-S® RegisteredTM.  Gre za edinega svetovnega ponudnika, ki poslovnim subjektom ponuja priložnost, da izboljšajo svoj ugled ter poslovanje na spletu. Od sedaj je naše podjetje povezano z imenom, ki mu že več več kot 175 let zaupajo milijoni po vsem svetu.

Kvalitetno delo našega podjetja je tako opaženo in cenjeno tudi na globalnem trgu, kamor se nameravamo širiti v prihodnje.

Kakovost, izobraževanje zaposlenih, vlaganja v razvoj in etično obnašanje na trgu so naše neulovljive prednosti pred konkurenco, ki nam konstantno prinašajo nagrade, na katere smo več kot ponosni, saj služijo kot dokaz, da smo zaupanja vredno podjetje.

Pri Poravnavi namreč vedno delamo v dobrobit naših strank in se trudimo kar najbolje upravičiti vaše zaupanje.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …