fbpx

Odvetnik v Ljubljani ali poraVnava d.o.o.?

Vse pogosteje se dogaja, da imajo ljudje kakšno težavo, za katero potrebujejo pravno pomoč. V podjetju poraVnava delujemo na področju izvensodnega reševanja pravnih zadev. Če stranka potrebuje zastopanje na sodišču, v vsakem primeru svetujemo obisk odvetnika v Ljubljani. Naše podjetje namreč na sodišču ne more zastopati strank. Ne glede na to pa strankam omogočamo prvi pogovor ter zelo ugoden pregled dokumentacije pred obiskom odvetnika. Na razumljiv način vas lahko seznanimo, kako potekajo različni postopki. Z nami se lahko posvetujete, ali je sploh potreben obisk pri odvetniku ali morda le pri notarju. V nekaterih primeri se da težavo rešiti brez sodnega postopka, za kar je zelo pomembno, da se primer pred vložitvijo tožbe vodi strokovno in v pravilnem vrstnem redu.

Podjetje poraVnava se ukvarja s svetovanjem na različnih pravnih področjih. Kadarkoli nas lahko pokličete na št. 080-13-14 ter se brez stroška pozanimate, ali vam lahko pomagamo. Svetujemo zlasti na področju:

  • stečajno pravo; osebni stečaj, stečaj podjetja …
  • delovno pravo; regres, plača, odpoved, dopust …
  • potrošniško pravo; vračilo izdelkov, reklamacije, stvarne napake …
  • civilno pravo; kupoprodajne pogodbe, sporazumi, poravnave, najemne pogodbe …
  • prekrškovno pravo; prometni prekrški, odvzem vozniškega dovoljenja, delo v družbeno korist …
  • dedno pravo; darilna pogodba, oporoka, dediščina …
  • kazensko pravo; premoženjskopravni zahtevki …
  • ostalo po dogovoru

Če se izkaže, da potrebujete sodno reševanje zadeve ali pa vas je nekdo tožil, potem vam predlagamo, da si poiščete strokovno pomoč odvetnika iz Ljubljane. (Da bi bila vaša izbira odvetnika lažja, prilagamo seznam 10 odvetniških pisarn, ki so v letu 2018 ustvarile največ prihodkov:)

Ne odlašajte! Pošljite nam sporočilo ali nas pokličite na 080-13-14.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

Poravnava

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …