fbpx
odškodnina za lastnike zemljišč

Odškodnine za lastnike zemljišč ob meji

Poslanci so pred dnevi na seji še tretjič obravnavali predlog novele zakona o nadzoru državne meje, ki natančneje določa s katerimi tehničnimi sredstvi se bo lahko opravljal nadzor nad mejami ter uvaja tudi plačilo odškodnin lastnikom zemljišč, na katerih bo postavljena varovalna ograja. Po končani obravnavi so glasovali o predlogu in z 67 glasovi za ter samo 4 proti, sprejeli predlog. Nova ureditev določa tudi, da bodo lastniki in posestniki upravičeni do izplačila nadomestil, v kolikor se bo na njihovem zemljišču postavila, namestila, uporabljala, vzdrževala ali shranjevala varovalna ograja ali kakšna druga tehnična ovira, vendar le pod pogojem, če bo to lastnika oviralo pri redni uporabi zemljišča. V kolikor se bo zgodilo, da bo taka situacija trajala več kot dve leto, se bo lastnikom pravica na zemljiščih začasno obremenila in vzpostavila se bo služnost v javno korist.

STE SE POŠKODOVALI? NAJVIŠJE ODŠKODNINE  080 13 14

Želite še več uporabnih nasvetov? VŠEČKAJTE NAŠO STRAN

Če imate kakršnakolivprašanja v zvezi s delovnimi ali prometnimi nesrečami, odškodnino nas lahko pokličete na 080 13 14 ali pišete na info@poravnava.si

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …