fbpx

Odpovedanih več kot 200 letov, a odškodnine ne bo mogoče zahtevati

Na münchenskem letališču so izpraznili Terminal 2 in odpovedali oziroma prestavili več letov, saj se je neka ženska izmuznila mimo varnostnikov. Žensko so na letališču pregledali v skladu z običajnim postopkom, vendar je bilo nekaj narobe z njeno ročno prtljago. Ženska je po pregledu izginila, ročno prtljago pa pustila za seboj. Kasneje se je vrnila in neopaženo vzela prtljago ter varnostno točko zapustila brez dodatnega pregleda. Terminal so zaradi incidenta zaprli in odpovedali okoli 200 letov, 60 jih je imelo več kot polurne zamude.

V tem primeru je prišlo do zamude in odpovedi letov iz varnostnega razloga, zaradi česar potniki, katerim so bili leti odpovedani ali so imeli zamudo niso upravičeni do odškodnine.

Kontakt

Čas je bistvenega pomena, ko gre za odškodninske zahtevke iz naslova poškodb. Izpolnite spodnji obrazec in hitro vam bomo odgovorili.

Vsem strankam smo v okviru pravnega svetovanja preko telefona dosegljivi 24 ur na dan. Lahko nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 13 14 . Lahko pa nam pošljete sporočilo preko kontaktnega obrazca in z veseljem vam bomo pomagali do visoke odškodnine.

Izdamo posebno jamstvo na izplačilo

Zaposleni izkušeni pravniki

Na voljo smo vam 24 ur na dan

Hitra in kvalitetna storitev

prometna nesreca

Brezplačni nasvet! Vprašajte pravnike.

Brezplačna številka. Dosegljivi smo 24 ur 7 dni na teden.

Preberite naš blog o odškodninah z veliko pravnimi nasveti

Povratni klic svetovalca

Za več informacij in povratni klic našega svetovalca vas prosimo, da izpolnite kontaktni obrazec ter si izberete termin, ki vam najbolj ustreza. Naši svetovalci vas bodo kontaktirali …